Honor 90 almak mantıklı mı?

Oyun oynamıyorsanız Honor 90 asla üzmez sizi. Normal kullanımda 6.5-7.5 saat arası bir ekran süresi veriyor. Bazı senaryolarda 6 saate düşüp 8 saate kadar da çıkabilir. Bence fiyatını hak eden ve vaad ettiklerini veren bir telefon. Kamerası zaten muazzam. DXOMARK'a göre 122 puan almış kamerada. iPhone 12'nin puanı ise 117. Kaliteyi siz düşünün.

Amaç oyun değilse batarya süresi ve kamera için tercih edilebilir bir cihaz. Alternatif olarak Nothing Phone 1 önerebilirim. SoC olarak benzerler ve OIS, kablosuz şarj, malzeme kalitesi gibi artıları var. Forumda biraz gereksiz yere gömülmüş ancak gayet alınabilir bir cihaz.

Çok teşekkür ediyorum. Eski telefonumun da su ve toz dayanıklılığı yoktu 2 yıldan fazladır kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Temiz bir kullanımda beni 4 yıldan fazla götüreceğine inanıyorum.

Gayet Güzel bir telefon. Ben tavsiye ederim.
ÖzellikHonor 90
Ekran6.7 inç, 2664x1200, AMOLED, 120Hz, 1600 nit
İşlemciKirin 9000, 5nm, 8 çekirdek, 3.13GHz
RAM8GB
Depolama128GB/256GB, microSD desteği
Arka Kamera200MP ana, 12MP ultra geniş açı, 2MP derinlik, 8K video
Ön Kamera32MP, HDR, portre modu
Batarya5000 mAh, 66W hızlı şarj
İşletim SistemiMagicOS 5.0, Android 12 tabanlı
Diğer5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, parmak izi okuyucu, stereo hoparlör, kulaklık girişi

GT 2 14.000 TL'lik fiyatıyla çok dengeli bir cihaz. Honor 90 yerine tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…