Honor 90 almak mantıklı mı?

kamerası pek hoşuma gitmedi. 2. seçenek olarak onu düşünüyordum.
LMCam ve Xiaomi 12 configi ile beraber GT 2, Honor 90'a fotoğraf performansında çok yaklaşır, video performansında SoC'daki ISP farkından dolayı üzer. Mate 50 Pro gibi cihazların sensörü olan IMX766'ya sahip GT 2.

Cihaz elinize geçince stres, kamera ve oyun testi de yapar mısınız rica etsem?

World Of Tanks Blitz, War Thunder Mobile , Diablo Immortal, Genshin Impact ve Cod Mobile oyunlarının işlemciyi test etmek için yeterli olacağını düşünüyorum.
Soğutma teknolojisini övmüşlerdi, fiyasko mu çıkacak öğreniriz.
Merhaba, cihazın CoD performansı hakkında bilgi edinebildiniz mi?

Honor 90 oyun oynama sebebi ile tercih edilmemeli, satışa çıktığında uygun fiyatlı olursa Honor 100 alınabilir.
X3 Pro'dan geçeceğim, oyunda aynı performansı alsam yeterli diye düşünüyorum. S23'e baktım esasında, ama bu çok daha ucuz ve oynadığım tek oyun var. Diğer özellikler çok mühim değil. Bu sınıfta başka cihaz var mı önerebileceğiniz?

X3 Pro'dan geçeceğim, oyunda aynı performansı alsam yeterli diye düşünüyorum. S23'e baktım esasında, ama bu çok daha ucuz ve oynadığım tek oyun var. Diğer özellikler çok mühim değil. Bu sınıfta başka cihaz var mı önerebileceğiniz?
Performans için Realme GT2 ve Poco F5 modellerine göz atabilirsin.
Cihaz almadan önce test videolarını izlemeyi ihmal etme.

Nasıl yok hocam OIS var, stereo speaker var.

Mesela benim için OIS çok iyi bir özellik.
Honor 90'a göre evet artı ancak kendi fiyat bandında zaten S21 FE başta olmak üzere başka cihazlarda da var bu özellikler.

Bulunduğu bütçede önerilme sebebi diğer cihazlara göre daha iyi bir SoC barındırması. Yoksa gerek UI gerek ekran deneyimi gibi bir çok konuda S21 FE'ye tercih edilecek cihaz değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı