Honor Magic 7 Lite alınır mı?

Bütçe
16500

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Arkadaşlar Hepsiburada'da 16.000 TL'ye Satılıyor YouTube'dan bayağı bir video izledim. Telefonu çok övüyorlar. Özellikle bataryası beni çok etkiledi 6600mAh, neredeyse 3 gün gider diyorlar. İşlemci olarak da Snapdragon 6 gen 1 var. Cihazın sağlamlığı konusunda laf bile etmiyorum. Sizce bu fiyata bu telefon alınır mı? Farklı alternatif olarak neler vardır?

Arkadaşlar Hepsiburada'da 16.000 TL'ye Satılıyor YouTube'dan bayağı bir video izledim. Telefonu çok övüyorlar. Özellikle bataryası beni çok etkiledi 6600mAh, neredeyse 3 gün gider diyorlar. İşlemci olarak da Snapdragon 6 gen 1 var. Cihazın sağlamlığı konusunda laf bile etmiyorum. Sizce bu fiyata bu telefon alınır mı? Farklı alternatif olarak neler vardır?
Batarya, sağlamlık ve ekran senin için önemliyse alınır.

Fiyatına göre değer mi tartışılır ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi batarya sağlamlık gibi etkenleri önemsiyorsan alınır ama daha iyi alternatifleri var bence.

Alınır bence. Dün Teknosa'da elimle inceleme fırsatı buldum bende almayı düşündüm. Hissiyatı vs hoşuma gitti. Alternatif olarak A55 bakılabilir eğer karşılaştırma yapacak telefon bakıyorsanız.

Batarya, sağlamlık ve ekran senin için önemliyse alınır.

Evet batarya özellikle batarya benim için önemli.

Alınır bence. Dün Teknosa'da elimle inceleme fırsatı buldum bende almayı düşündüm. Hissiyatı vs hoşuma gitti. Alternatif olarak A55 bakılabilir eğer karşılaştırma yapacak telefon bakıyorsanız.

Aslında A55 de işlemci vesaire olarak üstün bir cihaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı