Honor Magic 7 Lite hızlı şarj olmuyor

T0rtaz

Centipat
Katılım
9 Haziran 2024
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Honor Magic 7 Lite telefon aldım. Adaptörüm yok, arkadaşımın 100 wattlık adaptörünü kullandım ama hızlı şarj Turbo şarj olmuyor. Ne yapmam gerekiyor? Arkadaşımın telefonu Realme.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Hızlı şarj oluyordur. Turbo charge ile kesintisiz 66W şarj sadece kendi protokolünde oluyor. Honor veya Huawei adaptörler destekliyor. Ben 67W Anker kullanıyorum, hızlı şarj ediyor. Huawei adaptör ile denediğimde hemen Turbo charge ve yüksek hızlı şarj yazısı çıkmıştı. Tıkladığımda ise sürekli 66W ibaresi geldi. Telefonda çok ısındı.
 
100W'lık adaptör, cihazınız ile uygun şarj protokolünü desteklemiyordur. 100W diye, onun altındaki bir hızı verecek değil. 66W veya 67W bir adaptör almayı deneyebilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı