Honor Magic 7 Pro vs Xiaomi 15t Pro

EsDeatH2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Honor Magic 7 Pro almayı düşünüyordum fakat yeni çıkan Xiaomi 15t Pro telefon da gözüme hoş geldi hem de kendi sitesinden satın aldığımda yanında saat ya da Xiaomi Buds 5 Pro kulaklık hediye olarak geliyor sizce hangisini almalıyım? Aralarında o kadar fark olur mu?

Magic 7 pro daha mantıklı. Magic 7 pro amiral gemisi, 15T Pro ise üst segment lideri-amiral gemisi arasında bir yerlerde.
Magic 7 pro'yu OnePlus 13, Xiaomi 15 Ultra gibi telefonlarla kıyaslamak gerek.
15T Pro'yu ise Xiaomi 15, F7 Ultra, S25 Plus gibi cihazlarla kıyaslamak gerek. Ayrıca 14T Pro ile arasındaki fiyat farkına değer bir tarafı olduğunu sanmıyorum.

Magic 7 Pro daha mantıklı. Magic 7 Pro amiral gemisi, 15t Pro ise üst segment lideri-amiral gemisi arasında bir yerlerde.
Magic 7 Pro'yu OnePlus 13, Xiaomi 15 Ultra gibi telefonlarla kıyaslamak gerek.
15t Pro'yu ise Xiaomi 15, F7 Ultra, S25 Plus gibi cihazlarla kıyaslamak gerek. Ayrıca 14T Pro ile arasındaki fiyat farkına değer bir tarafı olduğunu sanmıyorum.

Maksimum bütçem 56 bin lira falan sizce yine de Honor mu? Kararsızım Android telefon almak istiyorum ve Honor ne kadar Huawei'nin altından çıkıp markalaşsa da pek bilmediğim bir marka.

Maksimum bütçem 56 bin lira falan sizce yine de Honor mu? Kararsızım Android telefon almak istiyorum ve Honor ne kadar Huawei'nin altından çıkıp markalaşsa da pek bilmediğim bir marka.
Yine de honor.

15t Pro nasıldır pek bir şey diyemiyorum da Honor Magic 7 Pro'nun bu kadar çok önerilmesi tuhafıma gidiyor. Kamerası bence yerlerde. Asla amiral gemisi performansı vermiyor. Farklılık olsun diye Honor alırdım sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı