Honor Magic 8 Pro alınır mı?

Bütçe
62000
Önerebileceğiniz bir model var mıdır hocam? 80 bin TL seviyesine çıkabilirim ancak o fiyatlara çok da gerek var mı emin değilim. Honor 400 Pro benim için çok uygun bir telefondu ancak 3 yıl destek olayı kafamı karıştırdı sanırım magic serisinde de 5 yıl kadarmış.

Honor 400 Pro'dan (35k) Oppo find X9 Pro (80k) seviyesine kadar bir aralıkta takılı kaldım.
Find X9 Pro aklınızdaysa 5 yazılım, 6 yıl güvenlik güncellemesi veriyor. Honor 400 Pro civarlarında bir telefon yeterli diyorsanız S25 FE veya indirimde yakalarsanız S24+ alabilirsiniz. İkisininde günceleme desteği bayağı uzun.

Find X9 Pro aklınızdaysa 5 yazılım, 6 yıl güvenlik güncellemesi veriyor. Honor 400 Pro civarlarında bir telefon yeterli diyorsanız S25 FE veya indirimde yakalarsanız S24+ alabilirsiniz. İkisinin de güncelleme desteği bayağı uzun.

Peki, Honor 400 Pro bandına baktığımızda iki katı verip S25 Ultra falan almak mantıklı olur mu? Yani bütçe sıkıntım olmadığı için 80 fiyat bandına çıksam nasıl olur, çok büyük bir fark oluşturur mu yani parasına değer ürünler mi sizce? (Oppo, S25 Ultra, iPhone 17 vs.)

Peki, Honor 400 Pro bandına baktığımızda iki katı verip S25 Ultra falan almak mantıklı olur mu? Yani bütçe sıkıntım olmadığı için 80 fiyat bandına çıksam nasıl olur, çok büyük bir fark oluşturur mu yani parasına değer ürünler mi sizce? (Oppo, S25 Ultra, iPhone 17 vs.)

Magic 8 Pro ve Find X9 Pro'nun yanında çok mantıklı değiller bence diğer modeller. Eğer Vatan Bilgisayar'ın gece indirimlerini beklerseniz Find X9 Pro 76-78K civarlarına düşüyor. O ara alınabilir. Tabii Honor 400 Pro bile benim için yeterli diyorsanız aradaki farkı verip vermemek size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı