Honor pad 8 256 GB 8 RAM alınır mı?

brabber12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Honor pad 8 256 8 GB RAM modelini gördüm. Hepsiburada 8999TL klavyeli kılıf hediyeli alınır mı sizce? Başka önerisi olan var mı?

Snapdragon 680 var, bence değmez. Bütçe maksimum ne olur?

Hocam maksimum bütçe 9000 bin ama en ucuz biçimde öğrenci indirimiyle alacağım tabletten beklentim PDF ders videosu çoklu işlemlerde kasmaması ve arada sırada oyun Samsung A9+ 8 GB model 6700 lira o da ilgimi çekti ama ekran iyi gelmedi bana biraz ne yapsam bilmiyorum.

Android olması zorunlu değilse Matepad 11.5 8GB tercih edilebilir. Zorunluysa sizin dediğiniz A9+, Honor Pad 8'den daha iyi işlemciye sahip. Pad 8'in ekran biraz daha iyi olabilir. Ayrıca Lenovo Tab P11 modelini de inceleyebilirsiniz.

Android olması zorunlu değilse MatePad 11.5 8 GB tercih edilebilir. Zorunluysa sizin dediğiniz A9+, Honor pad 8'den daha iyi işlemciye sahip. Pad 8'in ekran biraz daha iyi olabilir. Ayrıca Lenovo Tab P11 modelini de inceleyebilirsiniz.

MatePad 11.5 Google servisleri optimizasyonu korktuyor biraz. Tablete de çok para vermek istemiyorum kararsızım.

Android olması zorunlu değilse Matepad 11.5 8GB tercih edilebilir. Zorunluysa sizin dediğiniz A9+, Honor Pad 8'den daha iyi işlemciye sahip. Pad 8'in ekran biraz daha iyi olabilir. Ayrıca Lenovo Tab P11 modelini de inceleyebilirsiniz.
Hocam Samsung A9+ 8gb 4900 lira geliyor indirimle alınır mı sizce

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı