Honor Pad V9 tablet alınır mı?

Hocam bir tabletin resmini atma şansınız var mı?

Buyurun hocam.

20250828_142157.jpg

Hocam V9 bugün geldi her yönden çok güzel fiyatının hakkını veriyor işletim sisteminden çekiniyordum ama onu da çok iyi yapmışlar kesinlikle alınır hocam.
Hayırlı olsun hocam öncelikle. Sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
Çizim özellikleri nasıl öncelikle? Bastırınca daha kalın çizim gibi özellikleri var mı? Daha önce de kalemli tablet kullandıysanız kıyaslar mısınız?
Batarya kapasitesi kağıt üstünde çok iyi, şarjı ne kadar gidiyor hocam test ettiniz mi?
Son olarak da ekran kalitesi bayağı iyidi, memnun musunuz?

Hocam nereden aldınız? Tableti.

Hepsiburada'da 2K artmış Trendyol'da aynı kalmış.

Trendyolan aldım hocam.

Hayırlı olsun hocam öncelikle. Sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
Çizim özellikleri nasıl öncelikle? Bastırınca daha kalın çizim gibi özellikleri var mı? Daha önce de kalemli tablet kullandıysanız kıyaslar mısınız?
Batarya kapasitesi kağıt üstünde çok iyi, şarjı ne kadar gidiyor hocam test ettiniz mi?
Son olarak da ekran kalitesi bayağı iyiydi, memnun musunuz?

Kalemi daha kullanamadım ama şu bastırnca kalın özelliği var daha önce kalemli tablet kullanmadım ama kalemin ucunu sert buldum biraz batarya konusunda objektif konuşamam daha test edemedim ama güzel gidiyor ekran kaliteside on numara çok canlı gece de test ettim siyahlar tam siyah değildi tabii ki ama güzel bir siyahı var hocam en güzel yanlarından biri bu tablette müzik dinlemek

Son düzenleme:
Trendyolan aldım hocam.

Kalemi daha kullanamadım ama şu bastırnca kalın özelliği var daha önce kalemli tablet kullanmadım ama kalemin ucunu sert buldum biraz batarya konusunda objektif konuşamam daha test edemedim ama güzel gidiyor ekran kaliteside on numara çok canlı gece de test ettim siyahlar tam siyah değildi tabii ki ama güzel bir siyahı var hocam en güzel yanlarından biri bu tablette müzik dinlemek
Arayüzü ve uygulamaları nasıl hocam.

Siyahların öyle olması gayet normal, ekranı öyle bir ekran değil çünkü. Ama kalitesi iyi diyorsunuz anladığım kadarıyla. Şarj adaptörü de çıkıyor demi hocam bu arada?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı