Honor Pad X9 alınır mı?

Yunus Emre01

Decapat
Daha fazla  
Dostlar başlıkta da yazdığım gibi film, video izlemek ve oyun oynamak için almayı düşünüyorum, sizce bu ihtiyaçlar için uygun mudur ve aynı fiyata başka önerebileceğiniz model var mıdır? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar başlıkta da yazdığım gibi film, video izlemek ve oyun oynamak için almayı düşünüyorum, sizce bu ihtiyaçlar için uygun mudur ve aynı fiyata başka önerebileceğiniz model var mıdır? Teşekkür ederim.

Bütçe varsa Huawei MatePad 11 daha iyi olur.

Kalemle yazma sizin için önemliyse almayın çünkü avuç içi reddetme özelliği yok, ama önemli değilse almanızı tavsiye ederim, ben aldım ve çok memnunum..

Sakın Huawei almayın, Google servisleri ve tabii Google Play yok, emülatör kullanarak ulaşıyor kullanıcılar ama bir sürü hata veriyor, orijinalden şaşmamak lazım..

Kalemle yazma sizin için önemliyse almayın çünkü avuç içi reddetme özelliği yok, ama önemli değilse almanızı tavsiye ederim, ben aldım ve çok memnunum.

Sakın Huawei almayın, Google servisleri ve tabii Google Play yok, emülatör kullanarak ulaşıyor kullanıcılar ama bir sürü hata veriyor, orijinalden şaşmamak lazım.

Reis tableti aldım ama bazı uygulamalar inmiyor sürüm yetmiyor diyor sende böyle bir sorun oldu mu?

Sahibinden uygulaması bende yüklü, Waikiki ise Play ve Honor mağazalarında yok, Getir için ise cihazınızda çalışmaz uyarısı var, sanırım güncelleme yapmamışlar ve Android 13 ile çalışmıyor olsa gerek..

Cihaz ses ve görüntü konusunda çok başarılı. Özellikle ses sistemi kullandığım iPad Pro'dan çok daha gelişmiş. Film dizi izlemek için ideal. İnce, hafif kullanışlı. Tavsiye ederim. Cihaz Android 13 destekliyor herhangi bir şekilde Google servisine ulaşamama sorunu yok. Varsa da ufak bir bugdur ilk güncellemede düzeltirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı