Honor Pad X9 vs. Samsung Galaxy Tab A9+

erenyildirimm7

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi, iki tabletin de 4 GB RAM'li modellerinden hangisi tercih edilmelidir? Bu iki model dışındaki önerilere de açığım.
Kullanım amacı:
  • Oyun oynamak
  • Okul ödevlerinde kullanmak
  • Dizi, film izlemek

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslm üstat iki seçenek arasında Honor tavsiye ederim oyunları Samsung'dan daha iyi oynarsın, Samsung'da TFT LCD ekran var bu yüzden direk eledim Honor da IPS LCD ekran var, ben 1 sene oluyor alalı Honor Samsung ve mi pad arasında kalmıştım ve mi pad 6 GB olanından aldım batarya kapasitesi diğer markalardan bir tık daha iyiydi ekranıda güzel şu an kasmadan ve uzun süreli Mobile Legend oynuyorum beni üzmedi hiç site ismi vermek yasak mı tam bilemiyorum kararsız kaldığımda bakıyorum inceliyorum senin için 3 seçeneği karşılaştırdım.

Son düzenleme:
bu kadar basit derken neyi kasdettin açıklarmısın, oyunla A9 ne alaka
Adamlar 4-5 liralık tabletin içine SD 695 SoC koymuşlar. 685 ile 695 arasında azımsanmayacak türden bir fark var. Ek olarak A9+'ın işlemcisinin gücü bir yana ekranı da bir o kadar kötü. O yüzden oyunlarda gayet güzel bir deneyim verse bile kötü bir ekrandan dolayı film ve dizi izlerken iyi bir deneyim vermeyecektir.
Diğer yanda ki PadX9 ise SD 685 ile oyun tarafında zayıf kalsa bile IPS ekranı ile film ve dizilerde, renkleri çok çok daha iyi yansıttığı için çok daha iyi bir deneyim verecektir.
Bu kadar basit.

Adamlar 4-5 liralık tabletin içine SD 695 SoC koymuşlar. 685 ile 695 arasında azımsanmayacak türden bir fark var. Ek olarak A9+'ın işlemcisinin gücü bir yana ekranı da bir o kadar kötü. O yüzden oyunlarda gayet güzel bir deneyim verse bile kötü bir ekrandan dolayı film ve dizi izlerken iyi bir deneyim vermeyecektir.
Diğer yanda ki padx9 ise SD 685 ile oyun tarafında zayıf kalsa bile IPS ekranı ile film ve dizilerde, renkleri çok çok daha iyi yansıttığı için çok daha iyi bir deneyim verecektir.
bu kadar basit.

Hocam Samsung ekosistemi olanın padx9 yerine A9 alması daha iyi olur değil mi? (kendim için soruyorum.)

Hocam Samsung ekosistemi olanın padx9 yerine A9 alması daha iyi olur değil mi? (kendim için soruyorum.)
A9 çok giriş segment bir cihaz. Ekosistem açısından işe yarar bir cihazın en minimum olarak S9FE olması lazım ama eğer ekosistemi kullanırım ekmekle de dibini sıyırırım derseniz A9 daha mantıklı tabii ki. Yine de az önce belirttiğim gibi güç mü daha önemli yoksa ekran mı? Bu soruya ekosistemin var mı? Sorusundan daha çok önem verilmeli.

A9 çok giriş segment bir cihaz. Ekosistem açısından işe yarar bir cihazın en minimum olarak s9FE olması lazım ama eğer ekosistemi kullanırım ekmekle de dibini sıyırırım derseniz A9 daha mantıklı tabii ki. Yine de az önce belirttiğim gibi güç mü daha önemli yoksa ekran mı? Bu soruya ekosistemin var mı? Sorusundan daha çok önem verilmeli.

Hocam işte arasıra video izleyeceğim, ufak tefek oyunlar oynamalık ve ekosistemdeki benim için en göze çarpan özellik olan cep telefonu yanında olmadan arama yapma özelliği. Aynı zamanda forumda gezinir yazılar falan yazarım diye düşünüyorum. Benim için ekran kalitesi pek önemli değil.

Hocam işte arasıra video izleyeceğim, ufak tefek oyunlar oynamalık ve ekosistemdeki benim için en göze çarpan özellik olan cep telefonu yanında olmadan arama yapma özelliği. Aynı zamanda forumda gezinir yazılar falan yazarım diye düşünüyorum. Benim için ekran kalitesi pek önemli değil.
O zaman A9 ailesinden birisini edinebilirsin ancak rezalet bir ekranı var. Eğer ki evinde amoled ekranlı bir cihaz varsa tabletin ekranına bakasın gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı