Honor Play Nasıldır?

th3salih

Kilopat
Yer
İstanbul
İnternette inceleme videolarını izledikten sonra hemen sipariş verdim. Bu telefonu kullanıp da olumlu veya olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bugün kız kardeşime hediye aldım, önceki telefonu LG G3'ün küçük olan modeliydi. 4-5 senedir kullanıyor. Daha önce ağzını aradım alırsam yine LG alırım falan diyordu ama LG v30 Plus 3000 Lira ve bütçemi aştı. Elim siparişi iptale gidiyor sonra vazgeçiyorum umarım telefonu beğenir.

@darksider ,

Parasal konuyu bir tarafa koyarsak kardeşin LG arayüzüne alıştı ise V30+ alman onu çok daha sevindirirdi. Honor Huawei'nin alt markası, yeni çıkan bir telefon. Belki seni heyecanlandırır ama kardeşini değil. Kamera, kullanışlık açısından V30+ daha iyi giderdi kız kardeşine diye düşünüyorum. Yine de sevinecektir.

@darksider ,

Parasal konuyu bir tarafa koyarsak kardeşin LG arayüzüne alıştı ise V30+ alman onu çok daha sevindirirdi. Honor Huawei'nin alt markası, yeni çıkan bir telefon. Belki seni heyecanlandırır ama kardeşini değil. Kamera, kullanışlık açısından V30+ daha iyi giderdi kız kardeşine diye düşünüyorum. Yine de sevinecektir.
Alışveriş onaylanmadan iptal ettim, yarın ya da sonraki gün para hesabıma geri gelir. Cyber monday varmış galiba bu hafta sonu onu bekleyip LG'nin fiyatının yüzde 10 düşmesini bekleyeceğim. Kardeşime Huawei aldım dedim, ilk sözü "Onlar çok radyasyon saçıyormuş." deyince hemen iptal ettim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı