Honor X9A kapalıyken şarjı tükenmesi

Bu arada akıllı pil kapasitesini açmamı önerir misin? Açtığımdan beri telefon yarım saatte şarj oluyor 3 dk da yüzde 5 şarj falan oluyor. Ya da normal ve ben şarja baka baka kafayı yedim.

Bende açık zaten onlar bir bug falan olabilir sende ki durum.

Screenshot_20231225_230843.jpg

Garanti dışı kalıyor mu bunu yapınca

Hayır root veya room atmıyorsun ki cihazı sıfırlıyorsun sadece garanti dışı bırakan bişey olsa oraya koymazlar :)

Garanti dışı kalıyor mu bunu yapınca
En iyisi 2-3 hafta bekleyeyim zaten sınavlarım o zaman biticek Bi servise yollayayım geri geldiğinde eğer devam ederse deniyecem

Bende açık zaten onlar bir bug falan olabilir sende ki durum.

Eki Görüntüle 2064922

Hayır root veya room atmıyorsun ki cihazı sıfırlıyorsun sadece garanti dışı bırakan bişey olsa oraya koymazlar :)
Tesekkürler yardımın için

En iyisi 2-3 hafta bekleyeyim zaten sınavlarım o zaman biticek Bi servise yollayayım geri geldiğinde eğer devam ederse deniyecem

Yok garanti dışı bırakmıyor telefonu tam sıfırlama manasına geliyor fabrika ayarlarına dönderirsen aslında tam olarak cihaz sıfırlanmış sayılmaz ancak bu şekilde tam olarak sıfırlarsın.
Örneğin bazı virüsler kendini sistem dosyası olarak gösterebiliyor bu sefer sıfırlarsan bu yazılımlar kaybolmaz ama Clear data şeklinde xiaomi cihazlarda Wipe all data şeklinde de oluyor yapınca tam olarak cihazı sıfırlıyor garantiyi bozan bişey yok.

Tesekkürler yardımın için

Önemli değil dediğim gibi garantiyi bozmaz.
Cihazın belki kararlı hale gelebilir bir dene istersen.
Android 12 ile uyumlu çalışan bir yazılımın yarattığı bug falanda olabilir yaşadığın şey bilemiyorum sonuçta güncelledin yani eski verilerin üzerine yenileri eklendi bu şekilde yaparsan cihazda ki mevcut rom' u temizinden kullanırsın bir dene istersen.

Dediğim gibi Android 13' ün yapısı diğerlerinden farklı bu yüzden de bir çok eski yazılım Android 13 de çalışmıyor veya sorunlu şekilde çalışıyor neyse firmanın atlamış olduğu bir yazılım vs. olabilir sorun yani bir dene istersen yine de sen bilirsin.
Clear data şeklinde temizinden bir sıfırlama ile cihazı kullanmayı denemeni öneririm bahsettiğim gibi android 13 yapısı eskilere göre biraz farklı.

Son düzenleme:
Yok garanti dışı bırakmıyor telefonu tam sıfırlama manasına geliyor fabrika ayarlarına dönderirsen aslında tam olarak cihaz sıfırlanmış sayılmaz ancak bu şekilde tam olarak sıfırlarsın.
Örneğin bazı virüsler kendini sistem dosyası olarak gösterebiliyor bu sefer sıfırlarsan bu yazılımlar kaybolmaz ama clear data şeklinde Xiaomi cihazlarda wipe all data şeklinde de oluyor yapınca tam olarak cihazı sıfırlıyor garantiyi bozan bir şey yok.

Önemli değil dediğim gibi garantiyi bozmaz.
Cihazın belki kararlı hale gelebilir bir dene istersen.
Android 12 ile uyumlu çalışan bir yazılımın yarattığı bug falanda olabilir yaşadığın şey bilemiyorum sonuçta güncelledin yani eski verilerin üzerine yenileri eklendi bu şekilde yaparsan cihazda ki mevcut ROM'u temizinden kullanırsın bir dene istersen.

Dediğim gibi Android 13'ün yapısı diğerlerinden farklı bu yüzden de birçok eski yazılım Android 13 de çalışmıyor veya sorunlu şekilde çalışıyor neyse firmanın atlamış olduğu bir yazılım vs. olabilir sorun yani bir dene istersen yine de sen bilirsin.
Clear data şeklinde temizinden bir sıfırlama ile cihazı kullanmayı denemeni öneririm bahsettiğim gibi Android 13 yapısı eskilere göre biraz farklı.

Teşekkürler dostum şu sınavlarım falan bitsin deneyeceğim. Ders çalışıyorum ne servise göndermeye vakit var ne telefonla uğraşmaya zaten 2-3 haftaya güncelleme gelir geldikten sonra tekrar batarya performansına bakarım. Olmadı senin önerdiğin şeyi yaparım oda olmazsa artık gönderirim. Teşekkürler tekrardan.

Teşekkürler dostum şu sınavlarım falan bitsin deneyeceğim. Ders çalışıyorum ne servise göndermeye vakit var ne telefonla uğraşmaya zaten 2-3 haftaya güncelleme gelir geldikten sonra tekrar batarya performansına bakarım. Olmadı senin önerdiğin şeyi yaparım oda olmazsa artık gönderirim. Teşekkürler tekrardan.

Önemli değil.

Sende şey durumu var mı? Sistem yöneticisine girip optimize et e basınca Wi-Fi ve Bluetooth açık olunca pil kısmında "kapatıldı" yazmıyor. Ama Wi-Fi'ya Bluetooth kapalı olunca yine de kapatıldı yazıyor her cihazda var mı yoksa benimkimi bug a girdi. Telefonu neredeyse her gün kapatıp açıyorum ama düzelmedi hiç bug galiba bende aldığımdan beri var.

Sende şey durumu var mı? Sistem yöneticisine girip optimize et e basınca Wi-Fi ve Bluetooth açık olunca pil kısmında "kapatıldı" yazmıyor. Ama Wi-Fi'ya Bluetooth kapalı olunca yine de kapatıldı yazıyor her cihazda var mı yoksa benimkimi bug a girdi. Telefonu neredeyse her gün kapatıp açıyorum ama düzelmedi hiç bug galiba bende aldığımdan beri var.

5.30 saat sarjım 10

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231228_153149.jpg
    Screenshot_20231228_153149.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

5.30 saat sarjım 10

Normalde kapatıyorda şuan Wifi bağlı ve BT bağlı olduğundan kapatmıyor. Kapatıldı diye uyarıda vermiyor normalde sorunsuz çalışıyor.

Tavsiyem yukarıda bahsettiğim Clear Data seçeneğinden sıfırlaman ROM' u temizinden kullanırsın hala aynıysa donanımsal sorunda olabilir.
Şuan 7 Saat ekran süresi var yaklaşık 3 saat 20 dk youtube de takılmışım şarjım %77 senin cihazda sorun var gibi gözüküyor bug falan sanırım.

Son düzenleme:
Normalde kapatıyorda şu an Wi-Fi bağlı ve BT bağlı olduğundan kapatmıyor. Kapatıldı diye uyarıda vermiyor normalde sorunsuz çalışıyor.

Tavsiyem yukarıda bahsettiğim clear data seçeneğinden sıfırlaman ROM'u temizinden kullanırsın hala aynıysa donanımsal sorunda olabilir.
Şu an 7 saat ekran süresi var yaklaşık 3 saat 20 dk YouTube'da takılmışım şarjım %77 senin cihazda sorun var gibi gözüküyor bug falan sanırım.

2 saat oyun (coc vs) yaklasık 3 saat Instagram falan sarjım 10 kaldı.
En iyisi yarın telefonu yedekleyip senin önerdiğin şeyi yapayım gerçekten bug gibi gozukuyor.

2 saat oyun (coc vs) yaklasık 3 saat Instagram falan sarjım 10 kaldı.
En iyisi yarın telefonu yedekleyip senin önerdiğin şeyi yapayım gerçekten bug gibi gozukuyor.

Normal değil ben bu kadar kullanmaya göre %50 şarj anca götürebiliyorum daha çok yorduğumda bu kadar ekran süresi zor oluyor tabi de yine de yoğun sayılır.

Yoğun derken pek oyun oynayan birisi değilim oynadıklarımda hafif oyunlar zaten daha çok dizi film ve video falan izliyorum NFS No limits falan var ona bazen sarıyorum o zaman 8-9 saat ekran süresinde şarj bitiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231228_195346.jpg
    Screenshot_20231228_195346.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 35

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı