İnceleme Honor X9a

Doğrudur hocam...

Umarım Honor ve Huawei gibi yazılıma önem vermeyen markalar bi' an önce defolup giderler TR'den...
Honorda Oled panel var çok iyi olsada Ömrü Amolede göre bir tık kısa denebilir. (Üretim kalitesi gibi şeylerde etkiliyor durumu yani kesin böyle oluyor gibi bişey demek doğru değil)
Bu yüzden de uzun yazılım desteği, gibi şeyler benim açımdan da pek bir ifadesi yok yine Oled ve Amoledi birbirine üstünlük olarak değerlendirmem sadece Oled panelin verdiği koyu tonlar çok hoşuma gidiyor.
O bütçede güncel ve en yüksek donanıma sahip olan o... Yerliyiz diye geçinen ve aynı SoC'a sahip GM Phoenix bile daha pahalı.
GM yi anlamak zaten aklın sınırlarını aşıyor.

Şuan honor diye bir cihaz olmasa muhtelemen Redmi Note 12 Pro 5G alırdım yine fiyat bandında Samsun'dan daha iyi.
Aslında garanti konusunu önemsediğim için Xiomi almak istemedim o yüzden Samsung ile Honor arsında kaldım Honor olmasa Mecbur Redmi alırdım aslında panel bundan iyi gibi ama Oled panelli cihaz pek görmüyoruz diğer husus tasarım olarak da hoşuma gitti cihaz.
 
Son düzenleme:
La bu telefon telefon bununla uzaya çıkmayacak veya rdr2 oynamayacak neyse sen bir telefona yüksek miktar para vermeye devam et . İhtiyacınız olmayan şeylere bu kadar para vermek akla mantığa sığmıyor! 1 yıldır Helio G96 işlemciyi kullanıyorum, her türlü şeyi yaptım. Cihaz hardbrick oldu, milyon kere yazılım attım hâlâ taş gibi, en ufak donma kasma yok. Sandığın gibi donma kasma pek yok.
 
La bu telefon telefon bununla uzaya çıkmayacak veya rdr2 oynamayacak neyse sen bir telefona yüksek miktar para vermeye devam et . İhtiyacınız olmayan şeylere bu kadar para vermek akla mantığa sığmıyor!
Bak güzel dostum ürünü beklentine göre alırsın gidip saçma saçma yorum yazmayın.
Samsung' un oyun konusunda falan bundan daha iyi performans vereceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok.
Kamera konusunda ki durumu da zaten açıkladım hah yine bu cihazı bunları göre göre aldıysam demek ki benim ihtiyacım yani önemsediğim şeyler değil ki almışım
Bak senin için çok önemli olabilir benim önemsiz gördüğüm detaylar anlarım ama senin önemli gördüğün şey ise benim için gereksiz.
Objektif biçimde üründe tanıtmaya özen gösterdim Android 13 ile gelen batarya düşmanlığı gibi, mono hoparlör gibi, işlemci kıyası gibi, video performansı gibi vs.
Birisi gidip arama motoruna telefon ismini aratıp bu foruma gelirse Ölçer biçer değerlendirir sonra fiyat bandında başka cihazlar için aynısı yapar en sonunda alır veya almaz. Ben Honor Türkiye Şirketi elemanı değilim ki ürünü herkese sattırmaya çalışayım Ben artı tarafı 24 bit ses çıkışı veriyor diyorum bu standart sese göre 256 kat veri demek sen bununla kendini kandır diyorsun

Sonuçta herkesin üründen beklentileri farklı
 
Yani dediğim gibi çoğu kişinin 4k 60fps video çekme ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. En basitinden çektiğin videoyu sosyal medyada paylaşınca her türlü kalitesi düşüyor.
 
Yani dediğim gibi çoğu kişinin 4k 60fps video çekme ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. En basitinden çektiğin videoyu sosyal medyada paylaşınca her türlü kalitesi düşüyor.
Samsung iyi o konuda onu inkar etmiyorum. İçerik üretmek ve mobilteye önem veren için Samsung iyi bir tercih.
Video gibi konularda ve fotoğraf da dahil bir plan dahilinde profesyonel işler yaparsın.
Ortamı gez araştır, kapalı ortamdaysan uygun ışıklandırmayı ayarla veya açık ortam ise güneşin hareketlerine göre planını kur vs. Konuyu iyi ayarladıkdan sonra eski Nokia cihazla bile güzel birşeyler çıkartır onun kumlu görüntüsüyle bile güzel Vibe alırsın. Konuyu iyi ayarlamadıkdan sonra ve teknikler bilmedikten sonra elinde Canon EOS R5 olsa bir işe yaramaz. Yıllar önce birtane Rus çocuk görmüştüm 4mp kamera ile kar taneleri çekip bunları stok fotoğraf olarak satıyor ve para kazanıyordu çektikleri de çok güzel resimler elinde ki makine ile para kazanabiliyor bu yüzden diyorum acemi olanlar ekipmanı ustalar ışığı düşünür diye.
Herkes yine benim gibi değil ben profesyonel anlamda yaptığım için işi telefonda önem vermiyorum kimsi hiç kameraya vs. önem vermez sadece içerik tüketmeye odaklıdır dizi, film, belgesel vb. o kişiye de hitap eden bir ürün benim amacımda o zaten boş zamanlarımda belgesel ve film izliyorum. Benim gibi de bir çok kişi var yine hepsiburada da alan kişilere baktığında hemen hemen hepsi memnun çünkü istediği şeyin ne olduğunu bilerek alıyorlar. Kimi tasarıma, Kimisi Bataryaya, Kimisi de Ekrana önem veriyor yada hepsi neyse.
 
Son düzenleme:
YouTube'da bu telefon hakkında öyle videolar çekmişler ki ", " izledikten sonra cihazdan ciddi manada soğudum. İllaki vardır bir bit yeniği dedirten cinsten videolardı.
Hepsi sponsorlu içerik.
Bir çok firma bunu yapıyor zaten diğerlerinden fiyat bandındanda öne çıkan yani dikkat çekici özellikleri olduğunda biz bu konularda iyiyiz demek için.
Kullanıcı olarak da diyorum F/P denmez öne çıkan ve geri kalan noktaları var.
Fiyat bandında bağzı yerleri Ortalama altında iken Bazı tarafları Ortalama üzerine yani Hedef kitlesine doğrudan hitap eden bir ürün.
 
Son düzenleme:
Kesinlikle kameramanlık mezunusun. Ben inandım şahsen. 4K ile 1080p farkını bile bilmiyorsun daha. Çözünürlük arttıkça detay kalitesi artar. Bunun ekran ile bir alakası yok. 1080p video ile 8K video senin dediğine göre 1080p ekranda aynı kalite verir. Bu tamamen saçmalık. 1080p sulu boya gibi olur 4K ise daha keskin ve hoş bir görüntü verir. 1080p çamur gibi olur. Aç kameranı test et diyeceğim de telefonunda 4k yok :d Hala kendini fotoğraf makinesi alırdım diye avutmaya devam et kardeşim. Telefonun tek elle tutulabilir kısmı ekranı. Geri kalan her şeyi fıs.
 
Hocam telefonunuz ne merak ettim? Ayrıca bunun yerine ne alabilirdi şöyle 4k çeken kamerası çamur olmayan bilmem ne buds ile kesintisiz müzik dinleyeceğimiz bir telefon önerin de alalım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…