Honor X9b alınır mı?

Kesinlikle her marka verilerimizi çalıyor, sadece telefon firması olarak değil WhatsApp, Instagram, Facebook vs. de verilerimizi çalıyor bundan kurtuluş yok. Eğer devlet sırrı saklamıyorsanız bence çok da korkacak bir şey yok, zaten verilerinizi alanlar da cihazlarını, yazılımlarını vs. çok daha iyi yapabilmek için alıyor.

Yani dediğiniz de doğru ama bilmiyorum teşekkür ederim sayenizde 2 tercihe düşebilmeyi başardım X6 Pro ve Nothing Phone 2a.

Yani dediğiniz de doğru ama bilmiyorum teşekkür ederim sayenizde 2 tercihe düşebilmeyi başardım X6 Pro ve Nothing Phone 2a.
Benim dediğimden ziyade içinize sineni almanız çok daha iyi olur , yaşadığınız en ufak problemde keşke diğerini alsaydım demezsiniz. Ben A24'ü alırken çok korkmuştum , Redmi Note 12 Pro 5G isterken bunun alınması ilk zamanlarda baya üzse de şuan iyi ki bunu almışım diyorum .

Benim dediğimden ziyade içinize sineni almanız çok daha iyi olur, yaşadığınız en ufak problemde keşke diğerini alsaydım demezsiniz. Ben A24'ü alırken çok korkmuştum, Redmi Note 12 Pro 5G isterken bunun alınması ilk zamanlarda bayağı üzse de şu an iyi ki bunu almışım diyorum.

Niye korkmuştunuz hocam Nothing Phone 2A daha çok içime siniyor ama X6 pronunda özellikleri cezbediyor insanı.

Niye korkmuştunuz hocam Nothing Phone 2A daha çok içime siniyor ama X6 pronunda özellikleri cezbediyor insanı.
Hocam baya kötü bir telefonadn geçmiştim ve bana yetmeyeceğinden korkmuştum. Dediğim gibi fazla özellik her zaman iyi olmayabilir , bir problem yaşadığınızda fazla özelliği sizi kurtarmaz. Ama şuda bir gerçek , Poco'nun altyapısı daha sağlam yani , herhangi bir problem yaşadığınızda Xiaomi cihazın arkasında durmayı bilir. Nothing Phone 2A Türkiye'de çok fazla faaliyet gösteren bir firma değil , cihazının arkasında dururmu bilmiyorum.

Hocam bayağı kötü bir telefonadn geçmiştim ve bana yetmeyeceğinden korkmuştum. Dediğim gibi fazla özellik her zaman iyi olmayabilir, bir problem yaşadığınızda fazla özelliği sizi kurtarmaz. Ama şu da bir gerçek, POCO'nun altyapısı daha sağlam yani, herhangi bir problem yaşadığınızda Xiaomi cihazın arkasında durmayı bilir. Nothing Phone 2A Türkiye'de çok fazla faaliyet gösteren bir firma değil, cihazının arkasında dururmu bilmiyorum.

Hocam bu arada X6 Pro'nun yorumlarına baktım isterseniz sizde bir bakın çoğu herkes pilin hızlı bitmesinden söz etmiş.

Hocam bu arada X6 Pro'nun yorumlarına baktım isterseniz sizde bir bakın çoğu herkes pilin hızlı bitmesinden söz etmiş.
Evet bence okudum o yorumları ama ne yaşanır bilmiyorum. Kuzenim uzun bir süredir kullanıyor ve herhangi bir problemi olmadığını söylüyor. Hem de içinden 67 watt hızlı şarj aleti çıktığı için hızlı şarj ile yaklaşık 40 45 dakika da 0dan 100e şarj oluyor.

Genel olarak Huawei, Oppo, Xiaomi ve benzeri markaların çoğu Çin malı. O yüzden seçenek yok gibi bir şey. Abim kaçak telefon aldı Redmi 13 Pro gayet memnun aldığı fiyata göre güzel gitti. Bilgi çalma olayları vs. yaşamadı. O bütçeler de POCO F6, ( oyun oynarım diyorsan kamerasıda fena değil ) S23 FE de güzel oneririm ama oyun arada oynarım kamerasi iyi olsun diyorsan.

Evet bence okudum o yorumları ama ne yaşanır bilmiyorum. Kuzenim uzun bir süredir kullanıyor ve herhangi bir problemi olmadığını söylüyor. Hem de içinden 67 watt hızlı şarj aleti çıktığı için hızlı şarj ile yaklaşık 40 45 dakika da 0'dan 100e şarj oluyor.

Markayı veya telefonu kötülemek gibi olmasın ama zaten ben S21 FEden bataryanın çabuk bitmesinden bıktığım için geçeceğim eğer bende böyle bir sorun yaşarsam ne yapmalıyım.

Genel olarak Huawei, Oppo, Xiaomi ve benzeri markaların çoğu Çin malı. O yüzden seçenek yok gibi bir şey. Abim kaçak telefon aldı Redmi 13 Pro gayet memnun aldığı fiyata göre güzel gitti. Bilgi çalma olayları vs. yaşamadı. O bütçeler de POCO F6, ( oyun oynarım diyorsan kamerasıda fena değil ) S23 FE de güzel oneririm ama oyun arada oynarım kamerasi iyi olsun diyorsan.

Samsung S23 modellerini eskidiği için tercih etmiyorum.

Markayı veya telefonu kötülemek gibi olmasın ama zaten ben S21 FEden bataryanın çabuk bitmesinden bıktığım için geçeceğim eğer bende böyle bir sorun yaşarsam ne yapmalıyım.
Evet haklısınız ama bence insanların uçurduğu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Bence ikisi de üzmez. Ama X6 Pro'ya geçtiğinizde aradaki güç farkını hissedersiniz kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı