Honor'un kötü yanları nelerdir?

Hocam marka değişmek deneyimlemek falan sıkıntılı işler alışıldık devam etmek isterseniz Samsung bakın. S24 FE falan var güncel olarak çok iyi fiyata.
Evet. S24 FE çok ilgimi çekmişti. Fiyat performans olarak neredeyse rakipsiz. Ancak telefon bildiğim kadarıyla S24+ ile aynı boyutta. Bir arkadaşımda S24+ var ve açıkçası kalas gibi durduğunu düşünüyorum. Pek beğenmedim. Ayrıca hiç hoşuma gitmeyen şeylerden birisi de çerçevenin alt kısmı biraz daha kalın. Birde kafamı kurcalayan şeyler var. Mesela YouTube'da video izlerken S24 FE'nin ekran içindeki parmak izi okuyucusunun kolay bozulduğunu duymuştum.

Evet. S24 FE çok ilgimi çekmişti. Fiyat performans olarak neredeyse rakipsiz. Ancak telefon bildiğim kadarıyla S24+ ile aynı boyutta. Bir arkadaşımda S24+ var ve açıkçası kalas gibi durduğunu düşünüyorum. Pek beğenmedim. Ayrıca hiç hoşuma gitmeyen şeylerden birisi de çerçevenin alt kısmı biraz daha kalın. Bir de kafamı kurcalayan şeyler var. Mesela YouTube'da video izlerken S24 FE'nin ekran içindeki parmak izi okuyucusunun kolay bozulduğunu duymuştum.

Parmak izi olayını hiç duymadım desem yeridir kaba olması konusunda haklısınız S24 falan daha kompakt ele geliyor.

Ben aslında nasıl bir model istediğimi, ne almam gerektiğini çok iyi biliyorum. Sizlere de teşekkür ederim. Ben sadece hangi markayı kullansam, hangi arayüz daha güzel, daha stabil, daha sorunsuz gibi sorularımın cevabını arıyorum. Honor markası ilgimi çekti. O yüzden bir sormak istedim.

Ben Huawei MatePad 11 kullanıyorum. HarmonyOS kullanıyor arayüzünden acayip memnunum çok stabil ve pürüzsüz. Buna dayanarak Honor 200 aldırdım ablama çünkü Huawei ile benzer falan diyorlardı arayüz için. Harbiden arayüz HarmonyOS'a çok benziyor. Çok stabil ve pürüzsüz çalışıyor.

Honor 200 özelinde şarjı biraz hızlı bitiyor kapasitesine göre ama acayip hızlı şarj oluyor 100W şarj harbi canavar gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı