Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama 3-4 tuşa basınca 5.tuşta işlesin istiyorum ghosting mi ne deniyor galiba. Klavyeyi önerir misiniz?
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama 3-4 tuşa basınca 5.tuşta işlesin istiyorum ghosting mi ne deniyor galiba. Klavyeyi önerir misiniz?
Hiç duymadım daha bilindik modeller tercih etseniz HyperX gibi?
Anti-ghosting olmayan klavye öneriniz var mı? 500 TL civarı.Prime ile 500 TL'ye geliyor, 500 TL'ye alınabilecek en iyi klavye sanırım. İncelemesi de aşağıda.
İnceleme: Magic Refiner MK22 Red Switch
Bu inceleme size Magic Refiner MK22 Red Switch (Beyaz) TKL klavye hakkında bilgi sağlayacak. İnceleme bu tür klavyeler hakkında Türkiye'deki en detaylı inceleme olacak. Amacım bu klavyeyi almayı düşünen insanların aklındaki soru işaretlerini gidermek, üzerinde olabildiğince durmaya çalışacağım...www.technopat.net
Bu arada klavyede Anti-Ghosting var.
Fiyat göz önünde barındırmadım ama haklısınız bu fiyata alınabilir.Anti-ghosting olmayan klavye öneriniz var mı? 500 TL civarı.
Nasıl yani? Anti-Ghosting zaten birden fazla tuşa basmanızı sağlayan özellik. İstediğiniz bu değil mi?Anti-ghosting olmayan klavye öneriniz var mı? 500 TL civarı.
Tüm tuşlara basarsam dahi işlemeyen tuş yok MK22'de.Bu siteden şu an kullanmış olduğum klavye ile test yaptığımda W+S basılı tutarken H tuşu işlemiyor. Aynı şekilde W+D ve W+A denediğimde de H tuşu işlemiyor. Sizde de böyle mi, bu siteden test edebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.