Hop bincem yardim lazim güneşin altındayım. Annemin hesabiyla hopa girdim girince kayitli masterpass hesabiniz var diyor annemin kartına yönlendiriyor. Ama ben Papara kartimi gireceğim. Nasıl olcsk bu? Masterpasssi nasıl sileceğim?
Kanka masterrpass ne ben papara ekleyemiyom mu visa. Paparada benim tel kayitli benim teli girince annemin masterpassina gidiyo otomatikhttps://www.masterpassturkiye.com/Login.aspx? buraya giriş yapmanız lazım hop hesabınıza tanımlı telefon numarası hangisiyse kendi kartınızı ekleyin hopda gözükecek.
Kanka masterrpass ne ben Papara ekleyemiyorum mu Visa. Papara'da benim tel kayitli benim teli girince annemin masterpassina gidiyor otomatik.
Saol kanka hallettim de derim karardiMasterpass ödeme sistemi annenize yönlendirmesi normal giriş yapın kart ekleyin.
Masterpass'in visa ile alakası yok. Masterpass sistemine visa kartlar da eklenebiliyor.Kanka masterrpass ne ben papara ekleyemiyom mu visa. Paparada benim tel kayitli benim teli girince annemin masterpassina gidiyo otomatik
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.