Hoparlör mü Kulaklık mı?

Rumuz0

Hectopat
Arkadaşlar sistem toplayacağım ve bileşenleri belli oldu. Fakat hoparlör mü kulaklık mı alsam karar veremedim. Kulaklık alırsam seslerin daha güçlü ve gür çıkacağı düşüncesindeyim. Fakat hoparlör de estetiği artıran bir şey diye düşünüyorum, ayrıca hoparlör alırsam başka birisiyle beraber film izleyebilirim ve oyun oynarken o da beni izleyebilir ve sesleri alabilir. Hoparlör olarak Logitech Z-200, kulaklık olarak Corsair Void RGB Wireless düşünüyorum. Başka bir hoparlör veya kulaklık düşünmüyorum. Bu arada mouse Corsair Katar, klavye Corsair Strafe RGB MX Cherry Silent, mousepad da Corsair MM-600 olacak. Hangi ürünü alırsam ses kalitesi daha iyi olur? Fiyat konusu önemli değil. Tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte bekliyorum. İyi sosyaller...

Ben şahsen kulaklık tercih ederdim. Evet oyun oynarken, film izlerken tek kişi değilseniz hoparlör daha cazip gelebilir ama zamanınızın büyük bir kısmında tek kişi oynayacaksınız diye düşünüyorum.
Ayrıca kendim için düşünüyorum, evim müstakil olsaydı, daha kaliteli bir hoparlör olmak şartıyla hoparlör tercih ederdim. Ama günümüzde neredeyse herkes apartman yaşantısında. Ne kadar ses açabileceksiniz... Muamma.

Tamamen sana kalmış bir seçim ancak benim gibi psikopat komşuların yoksa veya sesten rahatsız olmayacak sesi umursamayacak veya evdeki diğer odalara ses gitmeyecek bi yerdeysen hoparlör almalısın. Diğer yandan benim gibi bu yazdıklarımın tam tersi sende de geçerliyse kulaklık alman daha iyi olacaktır, vestel desibel aldım beni şu anda tatmin ediyor ayrıca bluetooth olduğu için telefonumla da kullanabiliyorum.

Bunun aslında biraz da oyun zevkinize bağlı olduğunu düşünüyorum. Eğer CS:GO vb. oyunlar oynuyorsanız tabi ki kulaklık çok iyi hatta tek tercihiniz olmalı diyebilirim. Eğer single tarzda yada ses kasmanızı gerektirmeyen oyunlar oynuyorsanız tabi ki de tercihiniz hoparlör olmalı. Emin olun Hoparlör normal kulaklıklara oranla daha sağlıklı.

Kısaca özetleyecek olursak;
CS vb oyunlar oynuyorsanız > Kulaklık (Hyper X Cloud II öneririm)
Single vb ise > Hoparlör

Kulaklığa karar verirseniz neredeyse bütün markaları deneyen biri olarak bana soru sorabilirsiniz :D

@Oğuzhan Ulucan Corsair Void RGB Wireless Special Edition'ı düşünüyorum. Youtube'da Recep Baltaş ve Ali Güngör de incelemesini yapmış oradan da inceledim, hoşuma gitti. Ama aklım şuan hem hoparlör hem kulaklık almaya gitti, sanırım ikisini birden alacağım. Sıkıldıkça ikisi arasında geçiş yaparım. Sizin görüşünüz nedir, sizce nasıl bir kulaklık?

Bunun aslında biraz da oyun zevkinize bağlı olduğunu düşünüyorum. Eğer CS:GO vb. oyunlar oynuyorsanız tabi ki kulaklık çok iyi hatta tek tercihiniz olmalı diyebilirim. Eğer single tarzda yada ses kasmanızı gerektirmeyen oyunlar oynuyorsanız tabi ki de tercihiniz hoparlör olmalı. Emin olun Hoparlör normal kulaklıklara oranla daha sağlıklı.

Kısaca özetleyecek olursak;
CS vb oyunlar oynuyorsanız > Kulaklık (Hyper X Cloud II öneririm)
Single vb ise > Hoparlör

Kulaklığa karar verirseniz neredeyse bütün markaları deneyen biri olarak bana soru sorabilirsiniz :D
nerdeyse 3 ay oldu memnunum sorusu olan varsa yazabilir :)

oynadığın oyuna bağlı my friend

Logitech 2+1'im var bir de steelseries siberia kulaklığım var, genelde hoparlör kullanıyorum, kulaklık takmak istemeyebiliyor bazen insan. Her oturduğunda kulaklık takmak zorunda kalmamak adına öncelikle hoparlör uygun zamanda da kulaklık al derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı