Hoparlör Realtek Audio gözükmüyor

Zacsha

Hectopat
Bugün mikrofonum bozulmuştu ve ben de Realtek sürücüsünü kaldırıp, Gigabyte B450 S2H'nin sayfasından son sürücüyü yükledim ama eskiden (30 dakika önce) yanlış hatırlamıyorsam "hoparlör Realtek r) Audio" yazıyordu ama şimdi "Realtek digital output" yazıyor ve ses gelmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam güvenli modda başlattıktan sonra sildim ve şu an böyle gözüküyor (önceden de böyle gözüküyordu, her sildikten sonra)

Şimdi tekrar mı kurmalıyım ama her kurduğumda Realtek digital output geliyor, nasıl yapacağım?

Ses geliyorsa, ellemeyin.

Ses geliyorsa, ellemeyin.

Hayır, gelmiyor.
Tekrar kurdum ve sonuç aynı = Realtek digital output ve ses gelmiyor. Hocam acaba yanlış mı sürücü kuruyorum? Eskiden ismi hoparlör Realtek (r) Audio'ydu ve ses geliyordu şimdi hiç ses alamıyorum ne yapacağım? @Yener K.

Son düzenleme:
Ayarlar menüsünden ses cihazlarını tekrar atabilir misiniz?

Ayarlar menüsünden ses cihazlarını tekrar atabilir misiniz?

Hocam şu an Gigabyte'ın sitesinden farklı bir sürücü indirdim onu deneyeceğim. Kurduktan sonra dönerim çünkü daha şimdi güvenli moda girip sürücüleri kaldırdım.

Son düzenleme:
Tamamdır. High Definition Audio Device yazanı aktif edip deneyin.

Tamamdır. High Definition Audio device yazanı aktif edip deneyin.

Bu monitörün kendi sesi dedim ya aşırı kalitesiz ve oyunlarda bunu kullanamam zaten ve mikrofon çalışmıyor zaten.
Bu monitörün kendi sesi dedim ya aşırı kalitesiz ve oyunlarda bunu kullanamam zaten ve mikrofon çalışmıyor zaten.

Hocam anakartta 2 jak girişine de 1 mikrofon, 1 kulaklık olmak üzere takıyordum 1.5 yıldır ama bugün bozuldu işte şimdi ise kulaklığı kasanın tek jak girişine taktım ve kulaklıktan ses gelmeye başladı ama mikrofonu hala kullanamıyorum tek jak girişi olduğu için. Acaba anakartın jak girişleri bozulmuş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…