Hoparlörden Gelen ''Dırrrr'' Sesi ve Sistemin Donması

an3m0n

Kilopat
Yer
Adana/Seyhan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarda, facebook'ta falan takılırken D: bölümü yani yedek disk %100 çalışıyor ve tamamen bilgisayarı ele geçiriyor gibi. Ne yaptığını Görev Yöneticisinden de göremiyorum. Her şey normal çalışıyor gibi ama yedek disk %100 çalışıyor ve yaklaşık 1 yada 2 dakika boyunca öyle kalıyor ardından bilgisayarın hoparlörlerinden "dırrrrrrrrrr" sesi geliyor sonra geri düzeliyor. Arkadaşlar sanki bilgisayarımdaki dosyalar uzaktan çalınıyor gibi geliyor. Diskin fişini çekince bilgisayarda bir sorun oluşmuyor. Başka disk taktım gene aynı.

NOT: Hatta şuan bu yazıyı yazarken bildirim geldi şu şekilde "+VDDA 0,456 Abnormal" sonra hemen geri düzeldi. Ayriyeten 128 GB'lik SSD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ilk izlenimime göre harddiskinde.
Bilgisayarını en son ne zaman formatladın? Formattan önce kullandığın hangi işletim sistemiydi? Şuan hangi işletim sistemini kullanıyorsun? SSD şimdiye kadar hiç sorun çıkardı mı? Bu soruların cevabını alabilirsek sorunun donanımsal / yazılımsal olduğuna karar verebiliriz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı