Şu an hatırladığım kadarıyla Hitman 2 bu şekilde kırılmıştı. Yine de çıkmadan önce kırılan bir sürü oyun var. Steam korumasına sahip bütün oyunlar çıktığı gün kırılıyor ayrıca.Ciddi mi?
NBA 2K19 çıkmadan 3 gün önce kırılmıştıRekor bu herhalde.
Rockstar kendi koruyor diye biliyorum o yüzden.Mesela hala RDR 2 kırılamadı.
Türk düşmanlığından başka bir neden göremedim.
Sanki torrenti Türkler icat etmiş gibi konuşmuşsunuz. Sürüsüyle ülke var torrent kullanımı yüksek olup altyazı hatta dublaj bile alan bunu da açıklar mısınızTürklerin kaçi oyuna para verip aliyor adamlar neden destek koysun? Herkes crackli oynuyor. Arkadaşima 20TL'lik bir oyun oneriyorum "salla moruk crackli indiririm" diyor. Buyuzden destek gelmemesi normal.
Sanki torrenti türkler icat etmiş gibi konuşmuşsunuz. Sürüsüyle ülke var torrent kullanımı yüksek olup alt yazı hatta dublaj bile alan bunu da açıklar mısınız![]()
Bir oyunu 10 kişi satın alıyor ve 10 kişi de torrent indiriyor diyelim. Bizim ülkemizde ise 1 kişi alıyor ve 5 kişi torrent indiriyor. Yani korsan kullanım daha az olsa da orijinal olarak satın alım da çok daha düşük. Olay ne kadar korsan kullanıldığı değil ne kadar satılabildiği.Sanki torrenti Türkler icat etmiş gibi konuşmuşsunuz. Sürüsüyle ülke var torrent kullanımı yüksek olup altyazı hatta dublaj bile alan. Bunu da açıklar mısınız![]()
Türklerin %10'u orijinal kullaniyorsa diğer ülkelerde oran çok daha fazla. Oyun konusunda çok fazla crack kullaniyoruz.
Peki dediğiniz gibiyse Türkçe oyun çıkartan azda olsa firma var bunlar keriz mi bunlar bilmiyor mu bu ülke beleşçi bu ülkede Torrent kullanımı Allah katında? Firmadan firmaya değişen bir olay bence Rockstar gibi dev bir firma yıllardır hiçbir oyununa Türkçe eklemezken CD Projekt RED gibi küçük bir firma ekleyebiliyor.Bir oyunu 10 kişi satın alıyor ve 10 kişi de torrent indiriyor diyelim. Bizim ülkemizde ise 1 kişi alıyor ve 5 kişi torrent indiriyor. Yani korsan kullanım daha az olsa da orijinal olarak satın alım da çok daha düşük. Olay ne kadar korsan kullanıldığı değil ne kadar satılabildiği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.