Normalde pek umursadığım bir oyun değildi ancak remastered haberleri çıkınca merak edip oynanış videolarına bakınca ilgimi çekti, internette 230 liraya key bulunca attım kütüphaneye başladım beklemeye.
Açıkçası bu PSN hesabı muhabbeti can sıkıcı bir durum oldu benim için, ileride remastered sürümüne yükseltmeyi düşünüyordum. Psikolojik bir durum mudur nedir artık o kadar çok yayıncılar için hesap açmaya başladık ki can sıkıcı bir hal aldı.
Kafama estiği zaman Steam üzerinden bir oyunu indiriyorum, oynamaya çalışınca bir de o oyunun yayıncısının platformunun istemcisini indiriyorum, orada hesabım yoksa bir güzel hesap açmaya doğrulama yapmaya çalışıyorum veya giriş yapıyorum. Her oyun oynamak istediğimde kendini zorla açan ve istemciye güncelleme geldi diye benim oyunumun açılmasını geciktiren Ubisoft bunun en büyük örneğidir benim için. (EA oyunum olmadığı için o istemciyi bilmiyorum ama o da öyleyse aynı şekilde can sıkıcı)
Şahsen PSN muhabbetini bilmiyorum onun için de ayrı bir istemci indiriyor muyuz, oyunu açmaya çalışınca o istemcinin açılmasını/güncellenmesini bekliyor muyuz yoksa siteden hesabını oluştur oyun içinde tek seferlik giriş yapınca bitiyor mu ? Eğer PSN hesabımınız kısıtlanır/yasaklanır ise oyuna erişimimiz tamamen kesiliyor mu ?