Horizon Zero Dawn Remastered oynamak için PSN hesabı açmak zorunlu olacak!

GoW Ragnarok'u oynamak isteyip de sırf bu yüzden oynamıyorsanız korsan oynayabilir ya da modcuların yaptığı PSN'i es geçme modunu indirebilirsiniz.

Korsana pek sıcak bakmıyorum, ama şu PSN'i es geçme modu ilgimi çekti.

@BuzzyGamer normal versiyonu zaten PC'de 50 dolara satılıyordu. Remastered versiyonu da 50 dolara satılıyor. Yani ilk defa satın alacak kullanıcı için herhangi bir zarara girme durumu yok. Ha normal sürüm yine de satışta kalsaydı fiyatı kalıcı olarak 10 dolar azaltılır 40 dolara satılırdı.

@Osman Nuri23, Sony benim için biteli çok oluyor. Uzun zamandır oyun satın almıyorum, şu saatten sonra da satın almam gibi gözüküyor. Eğer oynamak istediğim oyun Online oyun ise ucuz olduğu platformdan tercih edeceğim mecburen.

Normalde pek umursadığım bir oyun değildi ancak remastered haberleri çıkınca merak edip oynanış videolarına bakınca ilgimi çekti, internette 230 liraya key bulunca attım kütüphaneye başladım beklemeye.
Açıkçası bu PSN hesabı muhabbeti can sıkıcı bir durum oldu benim için, ileride remastered sürümüne yükseltmeyi düşünüyordum. Psikolojik bir durum mudur nedir artık o kadar çok yayıncılar için hesap açmaya başladık ki can sıkıcı bir hal aldı.

Kafama estiği zaman Steam üzerinden bir oyunu indiriyorum, oynamaya çalışınca bir de o oyunun yayıncısının platformunun istemcisini indiriyorum, orada hesabım yoksa bir güzel hesap açmaya doğrulama yapmaya çalışıyorum veya giriş yapıyorum. Her oyun oynamak istediğimde kendini zorla açan ve istemciye güncelleme geldi diye benim oyunumun açılmasını geciktiren Ubisoft bunun en büyük örneğidir benim için. (EA oyunum olmadığı için o istemciyi bilmiyorum ama o da öyleyse aynı şekilde can sıkıcı)

Şahsen PSN muhabbetini bilmiyorum onun için de ayrı bir istemci indiriyor muyuz, oyunu açmaya çalışınca o istemcinin açılmasını/güncellenmesini bekliyor muyuz yoksa siteden hesabını oluştur oyun içinde tek seferlik giriş yapınca bitiyor mu ? Eğer PSN hesabımınız kısıtlanır/yasaklanır ise oyuna erişimimiz tamamen kesiliyor mu ?

Şahsen PSN muhabbetini bilmiyorum onun için de ayrı bir istemci indiriyor muyuz, oyunu açmaya çalışınca o istemcinin açılmasını/güncellenmesini bekliyor muyuz yoksa siteden hesabını oluştur oyun içinde tek seferlik giriş yapınca bitiyor mu ? Eğer PSN hesabımınız kısıtlanır/yasaklanır ise oyuna erişimimiz tamamen kesiliyor mu ?
PSN için henüz ayrı bir uygulama yok. Yani oyunu indirirken oyun dosyalarının içine "PSN PC SDK" şeklinde bir setup dosyası geliyor ve o setup dosyası ile PSN sistemi PC'ye otomatik iniyor ve oyunu açtığında PSN uygulaması da açılmış oluyor fakat bu öyle Ubisoft uygulaması gibi ayrı bir uygulama değil. Oyunu açınca açılan ve kapatınca kapanan ve sadece oyun içinde arayüz görevi gören(Steam arayüzü gibi düşünün) ve kupa(başarım) kazanınca bildirim yollayan basit bir şey. Yani öyle diğer uygulamar veya Steam gibi sisteme gereksiz yük bindiren, arka planda senden habersiz çalışan veya sürekli Steam yerine direkt beni tercih et diyen bir sistem değil. Aksine tüm bu sistemler arasında en kusursuz çalışan ve oyunun açılmasını geciktirmeyen(GoW Ragnarok'un açılması 3-4 saniye sürüyor) bir sistem bu.
Onun dışında GoW Ragnarok'da sadece oyuna ilk defa girerken hesap açıp bağlamak zorunlu. Ondan sonra PSN hesabından çıkış yapabiliyorsun. Diğer oyunlarda bu durum var mı bilmiyorum.

@BuzzyGamer normal versiyonu zaten PC'de 50 dolara satılıyordu. Remastered versiyonu da 50 dolara satılıyor. Yani ilk defa satın alacak kullanıcı için herhangi bir zarara girme durumu yok. Ha normal sürüm yine de satışta kalsaydı fiyatı kalıcı olarak 10 dolar azaltılır 40 dolara satılırdı.
Steam fiyatını hatırlamıyorum da Epic Games üzerinde uzun zaman boyunca baya uygun bir fiyata satın alabiliyordun. Hatta indirim zamanlarında baya bir indirim de alıyordu. Tabii Remastared duyurulduktan sonra yüksek oranda zam yemişti diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltirsiniz. Sonra komple satıştan kaldırıldı. Yani sadece Steam olarak da bakmamak lazım ama sektör dolar/euro üzerinden yürüdüğü ve genelde Steam fiyatları baz alındığı için bir noktada haklısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı