Horizon Zero Dawn satın alacak mısınız?

Horizon Zero Dawn satın alacak mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    55
Kesinlikle almanızı tavsiye etmem, bomboş bir oyundur kendileri (BANA GÖRE). Kıyaslama olarak direk Mafia 3 neyse bu da o, sürekli aynı şeyleri yapmaktan zevk alıyorsanız bunu da seversiniz, aksi takdirde hiçbir esprisi yok.
Ha bu arada, Steam'de fiyatı yükselttiler 275'e haberiniz olsun.

Danimarka nüfusu: 5,806 milyon.

Finlandiya nüfusu: 5,518 milyon.

İsveç nüfusu: 10,23 milyon.

İstanbul nüfusu: 15,52 milyon.

Geri kalan bazı yerleri saymama gerek yok herhalde... Oradaki bir kaç dil (Danca, Fince, İsveççe...) konuşulan dillerin ülkeleri nin toplamı ile İstanbul nüfusu arasındaki fark 5 Milyon. Türkiye nüfusuna hiç girmiyorum. İsveçte 10 milyon kişiden kaç kişi oynayacak? veya Danimarka da veya İsveçte. Türkiye de ise, Sayamıyorum.

Optimizasyon güzel olacak. Yayınladıkları videoda R5 1500X+RX 580'li PC'de PS4 kalitesinde 60 FPS verdiği görülüyordu.

Danimarka nüfusu: 5,806 milyon.

Finlandiya nüfusu: 5,518 milyon.

İsveç nüfusu: 10,23 milyon.

İstanbul nüfusu: 15,52 milyon.

Geri kalan bazı yerleri saymama gerek yok herhalde... Oradaki bir kaç dil (Danca, Fince, İsveççe...) konuşulan dillerin ülkeleri nin toplamı ile İstanbul nüfusu arasındaki fark 5 Milyon. Türkiye nüfusuna hiç girmiyorum. İsveçte 10 milyon kişiden kaç kişi oynayacak? veya Danimarka da veya İsveçte. Türkiye de ise, Sayamıyorum.
Hocam İskandinav ülkeleri ile Türkiye'yi mi karşılaştırdın ciddi ciddi?

Metro Exodus ön siparişe açıldığında yaşanan olay:

Güncel fiyatı(indirimsiz):
  • Standart: 249 TL
  • Gold: 379 TL
İlk ön siparişe açıldığındaki fiyatı:
  • Standart: 89 TL
  • Gold:123 TL
Yine benzer bir olay yaşandı, elini çabuk tutanlar 77 TL verip Steam kütüphanesine ekledi. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı