Oyun Horizon Zero Dawn™ Complete Edition 83 TL

Bir yerden sonra tekrara biniyor. Oynayış şekliniz, silahlarınız, savaşa giriş şekliniz vs hep aynı olmaya başlıyor lakin eğer bilim-kurgu ve fantastik hikayeli oyunları seviyorsanız hikayesi çok iyi. Bu tarz hikayeleri seviyorum. Ben bir yerden sonra sadece hikayesi için oynadım ve hikaye gerçekten çok iyi. Devam oyununu da PC için heyecanla bekliyorum.

İnanılmaz zekice yazılmış bir arka plan hikayesi var. Peki bunu anlatmak konusunda başarılı mı? Tabii ki hayır. Oyunun gerçekten iyi olduğu şey o haritada gezip büyük makineları parçalamak. Başka da bir olayı yok. Ama 83 TL'ye alınır.

Peki hangi şekilde oynadınız suikastçı mı savaşcı mı okçu mu?
Hocam o suikastçi, avcı, savaşçı buildleri eğer tek atmak istiyorsan çok anlamsız. Oyunda bosslara 2-3 vuruş, sürekli bizi kovalayan mercenaries'e(paralı askerler) tek atmayı sağlayan tek build full canda %100 kritik hasar buildi. Bu buildin 2 tane kötü yanı var. %100 oran için 91 seviye olmak şart, canının sadece %25'ini kullanmana izin veren geriye kalan %75'i alan fakat hasarını %100 arttıran mızrağı almak. Eğer canım tam olsun fakat sparta tekmesi gibi yetenekleri kullanmayayım dersen yine hasarını %100 arttıran fakat yetenek kullanmana engel olan kılıcı da alabilirsin. Build çok iyi fakat en ufak hata da affetmeyen düşmanlara karşı dikkatli olmak şart. Açıkçası düşmanları arka arkaya halletmeni sağlayan zincirleme suikast yeteneği ile herkese 10 milyon hasar vurup tek atmak çok tatmin edici orası ayrı. Bu build ile bende 30 seviye yüksek adamı bile teklemiştim.

Hocam o suikastçı, avcı, savaşçı Build'leri eğer tek atmak istiyorsan çok anlamsız. Oyunda bosslara 2-3 vuruş, sürekli bizi kovalayan mercenaries'e(paralı askerler) tek atmayı sağlayan tek Build Full canda %100 kritik hasar Build'i. Bu Build'in 2 tane kötü yanı var. %100 oran için 91 seviye olmak şart, canının sadece %25'ini kullanmana izin veren geriye kalan %75'i alan fakat hasarını %100 arttıran mızrağı almak. Eğer canım tam olsun fakat sparta tekmesi gibi yetenekleri kullanmayayım dersen yine hasarını %100 arttıran fakat yetenek kullanmana engel olan kılıcı da alabilirsin. Build çok iyi fakat en ufak hata da affetmeyen düşmanlara karşı dikkatli olmak şart. Açıkçası düşmanları arka arkaya halletmeni sağlayan zincirleme suikast yeteneği ile herkese 10 milyon hasar vurup tek atmak çok tatmin edici orası ayrı. Bu Build ile bende 30 seviye yüksek adamı bile teklemiştim.

Bu durumda hangisini önerirsiniz?

Bu durumda hangisini önerirsiniz?
Sizin oynama şeklinize bağlı hocam. Benim bahsettiğim build için dediğim gibi 91 seviyeye kadar kasmak lazım. 60-70 seviyede de kullanırsınız fakat tek atma şansınız düşük olur. Kimi zaman 60 seviye iken 99 seviyeye tek atarsınız kimi zaman 50 seviye bile sizi kesebilir durumda olursunuz. 50 seviyeden sonra kasmakta zor ve uzun sürüyor. Fate of Atlantis DLC'si bir nebze kurtarıyor fakat o da yetersiz. Yani eğer oyunun sadece hikâyesini deneyimleyecekseniz, 1 kere bitirip salacaksanız isteseniz de benim bahsettiğim buildi yapamazsınız. Fakat benim gibi oyuna sararsanız, keyif verirse, ben bu oyunda build yapmaya kasarım derseniz işte o zaman benim bahsettiğim kritik buildini yapın. Onun dışında oynanış tarzınıza göre build yapın. Eğer full aksiyon derseniz savaşçı+ zırh+ sağlık, eğer gizlilik derseniz suikast hasarı+ zehir hasarı, okçuluk derseniz ok hasarı+ alev hasarına odaklanın. İnternette ufak bir araştırma ile hangi oynanış tarzına hangi build çok iyi gidiyor bulursunuz. Bir çok rehberlik sitesinde aynı buildler var zaten. Bir tek benim bahsettiğim kritik buildi o sitelerde yok. O build de zaten Youtube'da bir adamın kendi oluşturduğu builddi.

Sizin oynama şeklinize bağlı hocam. Benim bahsettiğim build için dediğim gibi 91 seviyeye kadar kasmak lazım. 60-70 seviyede de kullanırsınız fakat tek atma şansınız düşük olur. Kimi zaman 60 seviye iken 99 seviyeye tek atarsınız kimi zaman 50 seviye bile sizi kesebilir durumda olursunuz. 50 seviyeden sonra kasmakta zor ve uzun sürüyor. Fate of Atlantis DLC'si bir nebze kurtarıyor fakat o da yetersiz. Yani eğer oyunun sadece hikâyesini deneyimleyecekseniz, 1 kere bitirip salacaksanız isteseniz de benim bahsettiğim buildi yapamazsınız. Fakat benim gibi oyuna sararsanız, keyif verirse, ben bu oyunda build yapmaya kasarım derseniz işte o zaman benim bahsettiğim kritik buildini yapın. Onun dışında oynanış tarzınıza göre build yapın. Eğer full aksiyon derseniz savaşçı+ zırh+ sağlık, eğer gizlilik derseniz suikast hasarı+ zehir hasarı, okçuluk derseniz ok hasarı+ alev hasarına odaklanın. İnternette ufak bir araştırma ile hangi oynanış tarzına hangi build çok iyi gidiyor bulursunuz. Bir çok rehberlik sitesinde aynı buildler var zaten. Bir tek benim bahsettiğim kritik buildi o sitelerde yok. O build de zaten Youtube'da bir adamın kendi oluşturduğu builddi.
Sağolun hocam çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı