Sizin oynama şeklinize bağlı hocam. Benim bahsettiğim build için dediğim gibi 91 seviyeye kadar kasmak lazım. 60-70 seviyede de kullanırsınız fakat tek atma şansınız düşük olur. Kimi zaman 60 seviye iken 99 seviyeye tek atarsınız kimi zaman 50 seviye bile sizi kesebilir durumda olursunuz. 50 seviyeden sonra kasmakta zor ve uzun sürüyor. Fate of Atlantis DLC'si bir nebze kurtarıyor fakat o da yetersiz. Yani eğer oyunun sadece hikâyesini deneyimleyecekseniz, 1 kere bitirip salacaksanız isteseniz de benim bahsettiğim buildi yapamazsınız. Fakat benim gibi oyuna sararsanız, keyif verirse, ben bu oyunda build yapmaya kasarım derseniz işte o zaman benim bahsettiğim kritik buildini yapın. Onun dışında oynanış tarzınıza göre build yapın. Eğer full aksiyon derseniz savaşçı+ zırh+ sağlık, eğer gizlilik derseniz suikast hasarı+ zehir hasarı, okçuluk derseniz ok hasarı+ alev hasarına odaklanın. İnternette ufak bir araştırma ile hangi oynanış tarzına hangi build çok iyi gidiyor bulursunuz. Bir çok rehberlik sitesinde aynı buildler var zaten. Bir tek benim bahsettiğim kritik buildi o sitelerde yok. O build de zaten Youtube'da bir adamın kendi oluşturduğu builddi.