Horizon: Zero Dawn Türkçe Olsun

Brezilyacanın olmadığı doğru ama Brezilya'da kullanılan dilin Portekiz'de kullanılan Portekizce olmadığıda bi gerçek nerdeyse başka bi dil gibi Türkiye Azerbaycan gibi birşey Brezilya'nın resmi dili literatürde henüz "Portekizce" olarak anılsa da bu ülkeye giden Portekizlilerin Brezilyalılarla lisan itibariyle anlaşamaması gerçek bir vakıadır. Yazışı, aksanı Portekizcenin kendisinden farklıdır. Ve bazı kaynaklarda daha net anlaşılması bakımından Brezilyaca olarak geçer. PS Storedede bu çoğu oyunda Belirtilir Hatta Brezilyaca diye bile Yazılarak Söylenir

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    41,1 KB · Görüntüleme: 129
Ne desem boş konuda her şey açıkça dile getirilmiş. GTA'nın Türkçe çıkması veya daha sonradan Türkçe dil yani alt yazı getirilmesi lazımdı. Steam'de sırf Türkçe diye bir oyunu çok alasım geliyor. Umarım daha duyarlı olurlar. Saygılar.

Çok güldüm hocam. Brezilya'nın resmi dili Portekizcedir. Brezilyaca diye bir dil yoktur. Renkli yazıyla alıntı yapmanıza rağmen arkadaş duruma uyanmamış. [emoji1]

Konuya gelecek olursak, korsan oyun sitelerinin hit sayılarına bakarsanız anlarsınız neden Türkçe dil desteği koymadıklarını. Madalyonun diğer yüzünden bakarsak da şöyle bir durum var ki dünyanın birkaç birim paraya aldığı oyunu biz onlarca birim paraya alıyoruz. İnsanlar bu gibi sebeplerle pahalı oyunları korsan oynuyor.
Bende sana çok güldüm :D Brezilya'da konuşulan Portekizce bambaşka bi Portekizce, Brezilya Portekizcesi yazmak yerine Brezilyaca yazdım. PS Storeyle haşır neşir olan herkes ne demek istediğimi bilir. Haruntasar dediği gibi PS Storede birçok oyun Bu yönde Belirtilir. Mesela Watch Dogs2 Portekizce Brezilya yazar. Yani oyunlar Brezilya'ya özel dil destekli çıkar. Hatta Bazı PS 3 oyunlarında direk Brezilyaca yazar. ;)

Bende sana çok güldüm :D Brezilya'da konuşulan Portekizce bambaşka bi Portekizce, Brezilya Portekizcesi yazmak yerine Brezilyaca yazdım. PS Storeyle haşır neşir olan herkes ne demek istediğimi bilir. Haruntasar dediği gibi PS Storede birçok oyun Bu yönde Belirtilir. Mesela Watch Dogs2 Portekizce Brezilya yazar. Yani oyunlar Brezilya'ya özel dil destekli çıkar. Hatta Bazı PS 3 oyunlarında direk Brezilyaca yazar. ;)
Demek ki detayını tam bilmiyormuşum. [emoji39]
Bilgiler için teşekkürler.

Hayır AKK için aynı şeyi düşünmüyorum. Yanılıyorsun. İngilizce geliştirmek açısından iyi bence.
Geliştirmek isteyen geçmişteki oyunları oynayabilir, film izleyebilir, derslere gidebilir. Yada türkçe desteğini kapatabilir. Dahada iyisi Oyunu Altyazı destekli olarak Açabilir daha iyi Ingilizcesini geliştirebilir. Biz burada bi alternatif olsun birşeyler daha iyi daha güzel olsun diye uğraşırken mücadelesini vermeye çalışırken sen çıkıp gerek yok olmasın diyorsun. Diyebilirsin ama en azından bu Düşünceni buraya yazmama hassasiyetini gösterebilirdin. Bak AKK kalksın diyorsun. Mesela ben zaten AKK beni etkilemiyor 50 GB dowloadı ben zaten geçmiyorum diyip AKK kalkmasın gerek yok demiyorum diğer insanları düşünüyorum. "Anlayış ve Saygı" Kimseye Zararı Olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı