Hormonlu domates ödülleri nedir?

Daha fazla  
Merhaba. İnternette hormonlu domates ödülleri diye bir şey gördüm. Anladığım kadarıyla homofobiklere verilen bir ödül. Böyle bir şey var mı? Daha doğrusu homofobiklere ödül verildiği doğru mu? Doğru ise böyle saçma bir şey neden var?

Kaynak: Wikipedia
Hormonlu Domates LGBTİ+fobi Ödülleri (Hormonlu Domates), Türkiye'de LGBTİ+ topluluğunca LGBTİ+ bireylere yönelik ayrımcı, dışlayıcı söylem ve eylemlerde bulunan kişi ve kurumlara verilen ödüldür. 2005'ten beri devam ediyormuş.

Kaynak: Wikipedia
Hormonlu Domates LGBTİ+fobi Ödülleri (Hormonlu Domates), Türkiye'de LGBTİ+ topluluğunca LGBTİ+ bireylere yönelik ayrımcı, dışlayıcı söylem ve eylemlerde bulunan kişi ve kurumlara verilen ödüldür. 2005'ten beri devam ediyormuş.

Rezillik! Başka bir açıklaması yok.

Dosya Ekleri

• 17-hormonlu-domates-adaylarini-bekliyor-1.jpg
    17-hormonlu-domates-adaylarini-bekliyor-1.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 74
Son ödüllerde gösterilen adayları ve gösterilme sebeplerini incelerseniz bu "ödül oluşumu"nun LGBT hareketine katkısı olmasını geçtim farklı zeminlere sürükleyip sınırdışı siyasi ajandalara dayandırmaya çalıştırdıklarını da görürsünüz. Ülkedeki LGBT, Feminizm, Hayvan Hakları vb. temadaki örgütlerin çoğu böyle maalesef ve sırf bu hareketi "temsil" ediyorlar diye arkalarından gidiyorlar. Bu hormonlu domates ödüllerini ben hayatta ciddiye almam mesela, kimseye de almasını önermiyorum.
Transfobi güçlü bir kelimeydi, dillere pelesenk edilip herkese yaftalanmaya başlandığında Trans haklarını destekleyen veya nötr kalan insanları saflarından uzaklaştırmaya başladılar. Onların söylediği, onların savunduğu her şeyi savunmuyorsan ve doktrine etmiyorsan transfobik oluyorsun. Modern çağın en büyük gatekeeper cult'ı haline gelen ve gelmesinde katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı