Burada atmadım ama diğer konularda iki saat içerisinde onu geçti.Hayır gitmeyin. Yeni moderatör ilk banı atmadı daha![]()
Burada atmadım ama diğer konularda iki saat içerisinde onu geçti.Hayır gitmeyin. Yeni moderatör ilk banı atmadı daha![]()
Noktayı da koyarlarsa başlıkta sorun varmış gibi görünür. Başlıklarda nokta yoktur.Başlığı okuyunca @Tim 'nin nickini Triplxt sandım.![]()
Aksine, hiç kimse hata yapmasın istiyorum. Ceza verirken ve mesajı düzenlerken geçen vakit sinir bozucu olabiliyor. Üç saat içinde uğraşırsam 50 tane ceza verilebilecek mesaj bulunabiliyor.@Tim: Gözlerde ban hasreti görüyorum.![]()
Birden fazla cümleyi ayırmayanlar...Aksine, hiç kimse hata yapmasın istiyorum. Ceza verirken ve mesajı düzenlerken geçen vakit sinir bozucu olabiliyor. Üç saat içinde uğraşırsam 50 tane ceza verilebilecek mesaj bulunabiliyor.![]()
O şekilde yazılanlar duvar gibi duruyor aynen. Bir şey anlaşılmıyor. Technopat'ı beyaza boyuyorlar. Yazarken de mi tuhaf durduğunu fark etmiyorlar?Birden fazla cümleyi ayırmayanlar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.