Hoşça kal Windows 11 Pro

Bende de takıntı var boşta-yükte 5.2 ghz all cores 25c olmak zorunda, yoksa depresyon.

Buna istinaden benim de sürücü problemi var, Ethernet sürücüsünü güncelledikten sonra ara ara bir saniyelik kasmalar meydana gelmeye başladı. Sürücüyü kaldırıp tekrar yükledim yok düzelmiyor.

HP Pavilion Gaming laptop Intel i5 10. nesil GTX 1050+Intel HD grafik kartı 8 GB RAM 250 GB depolama 0 kasma ve Windows 10'dan daha iyi performans alıyorum.

Hiçbir Windows'u en az 1 sene geçmeden önce kullanmıyorum, hiçbir zaman da pişman olmadım..

Windows 11'in tasarımı haricinde bir iyileştirmesi cidden yok. Yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum. Geçen hafta Windows 11 temiz kurulum yaptım tonlarca veriyi yedekleyip, sistem sıfır şu anda fakat o gecikmeler insanı çileden çıkartıyor. Sabrediyorum ancak sabrımın tükenmesine ramak kaldı, Windows 10'a döneceğim muhtemelen ben de. TranslucentTB ve TaskbarX kombinasyonu ile devam edeceğim muhtemelen. İşlevselliği ve performansı görünüme değişemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…