Hoşça kal Windows 11 Pro

• Konuyu başlatan R.B.D
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 6.959
Erengore'nin açtığı konuya atmış olduğum mesajı direkt olarak aşağıya bırakıyorum:

"İlk Insider surumunden beri birkaç ay kullandım. En son lanet gelsin diyerek Win 10'a dondum. Baştan aşağı rezalet Görev Çubuğu, Dosya Gezgini ve sayamayacağım kadar hataları bıktırdı. 5 senedir aktif olarak Insider'ım. 11 tam anlamıyla aceleye getirilmiş; para kazanmak için yapılmış bir işletim sistemi."

Erengore'nin açtığı konuya atmış olduğum mesajı direkt olarak aşağıya bırakıyorum:

"İlk Insider surumunden beri birkaç ay kullandım. En son lanet gelsin diyerek Win 10'a dondum. Baştan aşağı rezalet Görev Çubuğu, Dosya Gezgini ve sayamayacağım kadar hataları bıktırdı. 5 senedir aktif olarak Insider'ım. 11 tam anlamıyla aceleye getirilmiş; para kazanmak için yapılmış bir işletim sistemi."

Hocam,

Sizin gibi değerli ve deneyimli bir üstadın fikirleri bizler için büyük önem arz etmektedir. Bizlere gerçekten ışık tuttunuz.🙌🏼

Şükranlarımı sunuyorum. 🌹

Windows 10 dan memnun olup neden kendine macera arıyorsun anlamadım.

Denemeden ve tecrübe etmeden nasıl bir patika izleyebiliriz hocam? :)

Kendimce denedim ve sağlıklı çalışan bir takım olguların W11 ile sağlıksız çalıştığı senaryosunu gözlemledim ve geri döndüm. ☝🏼

Kimi de W10 dan daha çok W11 den memnun oluyor. 🙏🏼

Denemeden bunu bilemezdim.

Öte yandan @Ali Güngör hocamızın da Windows 11 hakkında fikirlerini ve deneyimlerini merak ediyorum doğrusu. 🙏🏼

Saygılarımla. 🌹

Technopat Haberler

Geri
Yukarı