Hoşça kal Windows 11 Pro

• Konuyu başlatan R.B.D
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 6.941
Eğer kısa süreli bir bug olursa kazım normalden bir tık yüksek okuyordu ama kartın OC ayarları kapalı oluyordu. Gerçi bu uzun zaman önceydi. RX 550 ile nırmalde 11.2mh alırken RTX miningşnde bug sonucunda 14.5mh almıştım.
i3 10100F sistemim ile formatsız geçmeyi düşünüyorum, 5500XT ile mining yapacağım. Geçilebilir diyorsanız geçeceğim.

i3 10100F sistemim ile formatsız geçmeyi düşünüyorum, 5500XT ile mining yapacağım. Geçilebilir diyorsanız geçeceğim.

Geçilmeye gerek yok aslında. Çok aşırı bir fark olmayacak. Ha FPS bir tık artar belki ama onun dışında gereksize yakın.

Garip.

FX 6300 sabit 4.2 GHz ile kullanıyorum hata görmedim. 5 ayda çok gelişti hatta.
Hocam, ben sabit kullanma taraftarı değilim o yüzden beni rahatsız etti. Windows 10 daha güzel kaynak kullanıyor.

Vay arkadaş ya ne sorunlu işletim sistemiymiş. Windows 11 karşı bu forumda büyük bir nefret var ama ben aylardır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım hala.

Hocam, yanlış anlaşılmasın harika bir OS. Hatta laptopumda da W11 kullanıyorum onu kullanmaya devam edeceğim. :)

Windows 10 pro sürümün kaç?
MSden İSO indirdim Hocam. En son ne ise o. :)

Hocam, ben sabit kullanma taraftarı değilim o yüzden beni rahatsız etti. Windows 10 daha güzel kaynak kullanıyor.

Hocam, yanlış anlaşılmasın harika bir OS. Hatta laptopumda da W11 kullanıyorum onu kullanmaya devam edeceğim. :)

MSden İSO indirdim Hocam. En son ne ise o. :)
Yok benim OC olduğundan böyle.
Windows 11 kullanmak pişmanlıktır
Neye göre?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı