Hoşçakal ramazan, hoş geldin bayram!

Değerli hocam, ✍️

Siteminizi anlıyorum. Ancak ramazan ayında eaas olan yemeyip içmekten ziyade nefsi ve bedeni temizleyerek Allah'a yaklaşıp onu daha güzel ve odak ile anmaktır. 🙏🏻🌹

Hissetmek meselesi tamamen kişiseldir. Dilerim Allah'tan bizleri bir sonraki ramazana eriştirir ve tam idrakı ile ibadetlerimizi yerine getirebilir ve ramazan ayını idrak ederiz. 🙏🏻🤲🏼

Bunu böyle düşünürsek motivasyonumuz daha iyi olur diye düşünüyorum. :)

Bu arada kıymetli hocam, haddim değil ama sizin gibi hoşnut edici olan bir forumdaşımın sigara ile kendini zehirlemesi gönlümü dağladı. 🤢🥀

Ramazan ayında oruçluyken içmiyorsanız demek ki içmeden durabiliyorsunuz. :) acaba içmek için mi içiliyor? :)

Ne dersiniz? Belki de oruç hayatınızda bir şeyler değiştirebilmiştir. 🤌🏻

Saygılarımla. 🌹

Çok kral bir adamsın vesselam.

IBAN atın hocacığım 🙏🏻

İçimizde mutlaka sizleri düşünen bireyler mevcuttur. Hiç belli olmaz. 🎭

Yok hocam teşekkür ederim paraları var ama vermiyorlar cimriler işte, paralarını da istemiyorum yakın çevremin zaten, çok içime attığım şey varda neyse bayram bayram kimsenin hayat enerjisini düşürmeyelim.
Sizinde bayramınız mubarek olsun bu arada.

Sevgili hocam, sizin de bayramınızı kutlar; tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerim. 🙌

Belirtmiş olduğunuz üzere, çok çabuk geçti. Belki de tuttuğum en rahat ve en hızlı geçen Ramazan oldu. 🌷

Velhasıl kelam tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Nice bayramlara inşAllah. 🫂

Ramazan bayramından sonra hayatımı kökten değiştireceğim. Önce Fransızca öğreneceğim, sonra seslendirme sanatçılığı nasıl yapılıyor? Vb. gibi şeyler öğreneceğim. Ha birde bazı arkadaşlarım dediklerimin arkadaşlığını da gözden geçirmem lazım. Bunun dışında umarım 2023 sonu para basarım. :D

Keşke daha fazla oruç tutabilseydim :(

Böyle düşünmeniz çok güzel hocam. İnşallah seneye tam tutmanızı Allah nasip eder. 🤲🏼
Ramazan bayramından sonra hayatımı kökten değiştireceğim. Önce Fransızca öğreneceğim, sonra seslendirme sanatçılığı nasıl yapılıyor? Vb. gibi şeyler öğreneceğim. Ha birde bazı arkadaşlarım dediklerimin arkadaşlığını da gözden geçirmem lazım. Bunun dışında umarım 2023 sonu para basarım. :D

Sizin için güzel bir milat olur inşallah hocam. 🤌🏻

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı