Ahmet12421
Decapat
Daha fazla
Merhaba sınıfımda hoşlandığım güzel biri var ama yalnız yakalayamadığım için herhangi bir sohbet başlatamıyorum ve ne başlatacağımı da bilmiyorum açıkçası. İlk olarak kız arkadaki bir arkadaşıla konuşurken hem ona hem konuştuğu kişiye bakıyorum bende tam ona bakmamak amacıyla ve her böyle olduğunda hep bir göz göze gelme olayı oluyor oluyor. Şunu da fark ettim ben bakmasamda bakıyor ayrıca gözlemlerim kadarıyla önüne dönerken. Kız benim yaşımda (18) ve benim gibi mezun aynı sınıftayız ama sınıf harici gram görüşmüyoruz ve göz göze fazla gelmiyoruz. Şimdi olay bu kızdan hoşlanıyorum ama nasıl bir sohbet başlatacağımı bilmiyorum açıkçası dershanede pek tek takılmıyor o yüzden de yüz yüze şansım çok yok ama tabii WhatsApp'tan daha iyi olur. Sizce ne yapmalıyım? Hiç sevgilisi olmayan biri olarak gerçekten akıla ihtiyacım var ve biraz utangacım galiba kız konusuna. Yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese.
Önce kızı tanımaya çalışın en azından arkadaşlık teklifi etmeyi deneyin onunla daha çok sohbet edin ona onu önemsediğinizi belirtin ama hoşlandığınızı fazla belli etmeyin. Eğer karşı taraf size bir hoşlanma belirtisi gösterirse sizde ona karşı gösterebilirsiniz. Ve size nasıl tepki verdiğini gözlemleyebilirsiniz sakın acemilik yapıp gidip kıza hemen senden hoşlanıyorum gibisnden bir şeyden bahsetmeyin.
Bir de aynı sınıftaysanız hoşlanmanız bile sınıftaki diğer insanların sizinle dalga geçmesi için yeterlidir. Mümkün oldukça bu konuyu sınıftaki arkadaşlarınızla paylaşmayın.