Hoşlandığım bir kız ile sohbet başlatmak

Merhaba sınıfımda hoşlandığım güzel biri var ama yalnız yakalayamadığım için herhangi bir sohbet başlatamıyorum ve ne başlatacağımı da bilmiyorum açıkçası. İlk olarak kız arkadaki bir arkadaşıla konuşurken hem ona hem konuştuğu kişiye bakıyorum bende tam ona bakmamak amacıyla ve her böyle olduğunda hep bir göz göze gelme olayı oluyor oluyor. Şunu da fark ettim ben bakmasamda bakıyor ayrıca gözlemlerim kadarıyla önüne dönerken. Kız benim yaşımda (18) ve benim gibi mezun aynı sınıftayız ama sınıf harici gram görüşmüyoruz ve göz göze fazla gelmiyoruz. Şimdi olay bu kızdan hoşlanıyorum ama nasıl bir sohbet başlatacağımı bilmiyorum açıkçası dershanede pek tek takılmıyor o yüzden de yüz yüze şansım çok yok ama tabii WhatsApp'tan daha iyi olur. Sizce ne yapmalıyım? Hiç sevgilisi olmayan biri olarak gerçekten akıla ihtiyacım var ve biraz utangacım galiba kız konusuna. Yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese.

Önce kızı tanımaya çalışın en azından arkadaşlık teklifi etmeyi deneyin onunla daha çok sohbet edin ona onu önemsediğinizi belirtin ama hoşlandığınızı fazla belli etmeyin. Eğer karşı taraf size bir hoşlanma belirtisi gösterirse sizde ona karşı gösterebilirsiniz. Ve size nasıl tepki verdiğini gözlemleyebilirsiniz sakın acemilik yapıp gidip kıza hemen senden hoşlanıyorum gibisnden bir şeyden bahsetmeyin.

Bir de aynı sınıftaysanız hoşlanmanız bile sınıftaki diğer insanların sizinle dalga geçmesi için yeterlidir. Mümkün oldukça bu konuyu sınıftaki arkadaşlarınızla paylaşmayın.

Çok normal yani olmaması 21-22 yaşına kadar.

Ölene kadar olmaması normal zaten, tek başına mutlu olmayı erkek olarak bilmelisiniz, ciddi bir ilişki düşüneceksiniz tanışırsın sonra ciddi bir şey düşünürsün, sevgili hem zaman hem emek ve hem psikolojiyi çalıyor, 20 yıllık karısından ayrılanlar var. Benim birçok arkadaşımında olmadı, ki gayet de yakışıklı ve düzgün insanlar, sevgili olunca da ya ayrılıyorsun ya da aldatiliyorsun, kaldı ki adin çıkıyor yapınca, kaç yıldır aynı mahallede yaşıyorsun yani, vakit kaybetmeye değmez cidden.

Ölene kadar olmaması normal zaten, tek başına mutlu olmayı erkek olarak bilmelisiniz, ciddi bir ilişki düşüneceksiniz tanışırsın sonra ciddi bir şey düşünürsün, sevgili hem zaman hem emek ve hem psikolojiyi çalıyor, 20 yıllık karısından ayrılanlar var. Benim birçok arkadaşımında olmadı, ki gayet de yakışıklı ve düzgün insanlar, sevgili olunca da ya ayrılıyorsun ya da aldatiliyorsun, kaldı ki adin çıkıyor yapınca, kaç yıldır aynı mahallede yaşıyorsun yani, vakit kaybetmeye değmez cidden.
Kanka ölene kadar olmaması ciddi sıkıntı. Çok yalnız kalıyorsun. Ama günümüzde ortalama birinin zaten 24-25 yaşına kadar 1-2 tane sevgilisi oluyor sonra da evleniyor. Öyle yüksek sayılar yok zannedildiği gibi.

Kanka ölene kadar olmaması ciddi sıkıntı. Çok yalnız kalıyorsun. Ama günümüzde ortalama birinin zaten 24-25 yaşına kadar 1-2 tane sevgilisi oluyor sonra da evleniyor. Öyle yüksek sayılar yok zannedildiği gibi.

Yok zaten, ilişkinin kaliteligine ve uzunluğuna bakmak gerek, sayısına değil, ciddi bir ilişki değilse sosyal ortamlarda normal takılmak yeter, ayrıca yalnız kalmıyorsun ki? Ayak paspası olacağın bir ilişki yerine yalnız kalmak daha iyi. Kadın feminense, senin sözünü vs dinliyorsa o ilişki olur.

Yok zaten, ilişkinin kaliteligine ve uzunluğuna bakmak gerek, sayısına değil, ciddi bir ilişki değilse sosyal ortamlarda normal takılmak yeter, ayrıca yalnız kalmıyorsun ki? Ayak paspası olacağın bir ilişki yerine yalnız kalmak daha iyi. Kadın feminense, senin sözünü vs dinliyorsa o ilişki olur.
Rahip değilsen ki onlarda hiç kız görmüyor belli bir yaştan sonra aşırı batmaya başlıyor. Zaten ilişkide ayak paspasi olma şansın yok öyle bir durumda kız direk şans vermiyor.

Gelişme kız ve arkadaşı ile yemeğe gittik ve kız yanıma oturdu kızla konuştuk insta muhabbeti felan döndü akşama istek attım kabul etti ama bir şey yazmadım saçma olur diye bir konu bekliyeceğim veya daha fazla yüzyüze yakınlaşmayı

Önce kızı tanımaya çalışın en azından arkadaşlık teklifi etmeyi deneyin onunla daha çok sohbet edin ona onu önemsediğinizi belirtin ama hoşlandığınızı fazla belli etmeyin. Eğer karşı taraf size bir hoşlanma belirtisi gösterirse sizde ona karşı gösterebilirsiniz. Ve size nasıl tepki verdiğini gözlemleyebilirsiniz sakın acemilik yapıp gidip kıza hemen senden hoşlanıyorum gibisnden bir şeyden bahsetmeyin.

Bir de aynı sınıftaysanız hoşlanmanız bile sınıftaki diğer insanların sizinle dalga geçmesi için yeterlidir. Mümkün oldukça bu konuyu sınıftaki arkadaşlarınızla paylaşmayın.

Teşekkürler hocam zaten konuştuğu sadece ben ile beraber 4 kişi var geçen seneden kalma arkadaşı var 3 kişi onlarlada bu konuyu açacağımı sanmıyorum zaten mümkün olduğunca arkadaş ortamı ile iyi olmaya çalışıyorum.

Hocam bir sorum olucak ayrıca kız ile instada takipleştik dün fakat yazmadım dediğim gibi sizce ne zaman yazmalıyım veya ne yazmalıyım?

Son düzenleme:
Gelişme kız ve arkadaşı ile yemeğe gittik ve kız yanıma oturdu kızla konuştuk Instagram muhabbeti falan döndü akşama istek attım kabul etti ama bir şey yazmadım saçma olur diye bir konu bekliyeceğim veya daha fazla yüz yüze yakınlaşmayı.

Teşekkürler hocam zaten konuştuğu sadece ben ile beraber 4 kişi var geçen seneden kalma arkadaşı var 3 kişi onlarlada bu konuyu açacağımı sanmıyorum zaten mümkün olduğunca arkadaş ortamı ile iyi olmaya çalışıyorum.

Hocam bir sorum olacak ayrıca kız ile Instagram'da takipleştik dün fakat yazmadım dediğim gibi sizce ne zaman yazmalıyım veya ne yazmalıyım?

Öğlen vakitleri kıza yazmak daha iyi olabilir tabii meşgul değilse.
Bir de kıza çok yazma rahatsız olmasın fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı