Hoşlandığım kıza nasıl mesaj atarım?

Evet bunu hatta şu an farklı bir kızla yaşıyorum. Kıza açıldım 7 ay evvel ama halen beni arkadaş olarak görüyor ve mesaj atıyor. Fakat o zamanlar açıldığımda daha yeni tanıştık fakat bu reddedildiğin anlamına gelmiyor demişti bir daha ona yakınlaşamadım.

Ne kadar zaman geçmesini önerirsiniz.
Anlatacak bir şeyi yoksa boş insandır ya da aklınca zeki davranarak önce seni tamamen tanımak isteyip beğenmezse konuşmayı kesecek. Böylelerinden uzak dur. Anlatacak bir şeyi yoksa ne istediğini de bilmiyordur.

Yani açıkçası sadece gün boyunca yatakta uzanıp müzik dinlediğini söyledi. Zaten daha önce sevgilisi de olmamış.

Story falan atıyorsa iyi kontrol et bi seyler yakala attığı storyden onun hakkında yorum yap. Ucu acık mesajlar at. Ne bileyim mesela bi story atıyo arkada bi kitap sey diyebilirsin "Aa sende de mi var bu kitap falan".

Ama biraz eğlenceli ol cok ciddi olma. Konusmayı tadında bırak olmuyorsa uzatma konusmayı bitiren taraf hep sen ol. Hatta konusma cok akıcı giderken bi anda bi yere gitmem lazım de falan. Kızın senle olan konusma isteği artar. Arkadas gibi konus ama bazen sinyaller ver flört sinyalleri. Friendzone yeme. Aranızda cekim olsun yani.

Ve bi süre boyunca hep sen ona ilgi ver sürekli ilginden sıkılsın. İlginde sıkıldığı an konusmayı kes merak etsin seni. O ilgiyi bi süre sonra tekrar aramaya baslıcak sen de. Sürekli aynı ilgiyi verirsen arkadas olarak görür.

Ve kıza her seyini dökme konusurken. Gizemli ol merak etmesini sağla seni. Üstü kapalı mesajlar at bazen ne bileyim. Dengesiz biri ol bazen soğuk davran hep cana yakın olma ona karsı.
Kanka demesini takma bosver ergenken klasik hitap seklidir kızların.

Kız senden bir sey isterse falan hemen öyle atlama. Kendinden ödün verme hicbir zaman. Kızlar pesinden kosucak erkek arıyor.

Hocam kız sanaldanmı yoksa hiç yüzyüze konuştunuzmu kızla?

Bunalmış demek ki kız herkes gibi. Demek ki içine kapanık bir yapısı var ki açılamıyor sana ve seni dinlemek istiyor o vakit. Biraz daha sohbet edin birkaç gün, daha sonrasında açıl fazla uzatma. Ona değer verdiğini belirt muhakkak. Sabah kaçta kalkıyorsa o saatte günaydın yaz, yatarken iyi geceler yaz o sana yazmadan bunları yap ve sonrasında açıl. Kabul etmesi yüksektir o zaman çünkü o da birini arıyor gibi.

Yani açıkçası sadece gün boyunca yatakta uzanıp müzik dinlediğini söyledi. Zaten daha önce sevgilisi de olmamış.
Bak kücük tekliflerde bulunabilirsin. Ne dinliyosun söyle acayım birlikte dinleriz. Ben de su adamı cok seviyorum bi gün konserine gidebiliriz. Yani klasik örnekler iste. Bak en önemlisi hicbir zaman kıza sürekli iyi davranma. Arada sakayla karısık dokundurmalar yap. Ne bileyim o birini seviyor diye sen o kisi sevmiyorsan ama sırf yaranmak icin "aynen ya ben de cok seviyorum" deme. Acıkca fikirlerini belirt korkma.

Hocam kız sanaldan mı yoksa hiç yüzyüze konuştunuzmu kızla?

Kız Bursada oturuyor ben ise İzmir'de oturuyorum.

Evet bunu ben de düşündüm fakat ayrı illerde oturuyoruz elbette bir gün onu görmeye gideceğim fakat o gün yakın zamanda olmaz.
Evet haklısınız.Bu şekilde yapacağım.

Evet bunu ben de düşündüm fakat ayrı illerde oturuyoruz elbette bir gün onu görmeye gideceğim fakat o gün yakın zamanda olmaz.
Hocam aynı yerde olup olmaman önemli değil kızın hayal etmesini sağla. Ne bileyim sarkı dinliyorum diyor ya mesela. De ki aynı yerde olsaydık birlikte dinliyebilirdik. Yani böyle seyler hoslarına gidiyor kızların.

Nasıl açılacağını bilmem ama ciddiysen yani yok 2 sene takılırım genç değil miyiz abi ya havalarına falan girmeyeceksen. O iş telefonla olmaz adam dediğin konuşarak açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…