TavukluDinozor
Hectopat
Daha fazla
Bro ne yaparsan yap istersen reddedil ama sakın hoşlandığın biriyle arkadaş olma. Gerçekten berbat bir olay. İkinizin birbirine karşı bakış açınız çok farklı oluyor çok canım yandı bu yüzden...
Evet bunu hatta şu an farklı bir kızla yaşıyorum. Kıza açıldım 7 ay evvel ama halen beni arkadaş olarak görüyor ve mesaj atıyor. Fakat o zamanlar açıldığımda daha yeni tanıştık fakat bu reddedildiğin anlamına gelmiyor demişti bir daha ona yakınlaşamadım.
Kızın senden hoşlanmasını sağla. Yani örnek veriyorum. Kızın hoşlandığı şeyleri öğren vs. gibi. Konuyu açarken çok klişe olmasın diyorsun fakat başka söz bulamadım. Bence konuyu başlat naber, nasılsın ve ne yapıyorsun gibi şeylerle. Ondan sonra biraz zaman geçsin ve kıza açıl. Bakalım senden hoşlanıyor mu, hoşlanmıyor mu?
Ne kadar zaman geçmesini önerirsiniz.
Anlatacak bir şeyi yoksa boş insandır ya da aklınca zeki davranarak önce seni tamamen tanımak isteyip beğenmezse konuşmayı kesecek. Böylelerinden uzak dur. Anlatacak bir şeyi yoksa ne istediğini de bilmiyordur.
Yani açıkçası sadece gün boyunca yatakta uzanıp müzik dinlediğini söyledi. Zaten daha önce sevgilisi de olmamış.