Hoşlandığım kıza nasıl mesaj atarım?

Moralinizi bozmak istemem ama reddedilebilirsiniz. Tabi bu kararı kaldırabiliyorsanız sorun yok. Yanlış anlamayın gerçekler acıdır. Kabul edilme şansıda var. Tabi o da sizin gibi düşünüyorsa. :)

Tabi öyle bir ihtimal de var. Ben bu ihtimale artık alıştığım için sorun değil.

Başlıkta belirttiğim üzere hoşlandığım bir kız var. Bu kızın Instagram'ını almayı başardım konuştuk ama daha sonra uyuduk. Sonraki günler ne yazarak konu başlatabilirim? Kızla bir sürü ortak yönümüz var ve bana kanka diyor fakat peşini bırakmak istemiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsınız sevinirim benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler. Kızla mesajlaşırken konu başlatırken naber nasılsın napıyorsun çok klişe oldu, lütfen bunları önermeyin.
İleride konuşmadığın için pişman olucağına şansını dene.

Hocam yaşıtız hiç bulaşmayın derim. Sonra çok üzülürsün.

Hocam haklısınız fakat hani belirttiğim gibi ruh ikizim olarak görüyorum. Çok benzer yönlerimiz varken bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.
Kız a hafiften yürü.

Yoksa sadece "kanka" olarak kalırsın.

Örnek:"saçın güzel olmuş" gibi.

Bunu yapıyorum yine de teşekkürler.
İleride konuşmadığın için pişman olacağına şansını dene.

Bu akşam deneyeceğim teşekkürler.
Dozunda yap her şeyi. Sahiplenici ol yavaş yavaş değer vermeye başla ve onu umursadığını hissettir.

Çok geç olmadan açılmayı düşünüyorum. Yine de teşekküürler.

Şekilden şekile girme, ben senden hoşlanıyorum de. Kabul ederse eder, kabul etmezse o kaybeder.
Arkadaşın dediği gibi hareket edersen sen kazançlı çıkarsın her türlü. Olursa olur olmazsa olmaz, dünyanın sonu değil ve sakın ola bir kıza bel bağlama kendini sakın kaptırma. Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer küçük ve ergenlik çağındaysanız eğer uğraşma hiç değmez çünkü olgunlaşmamıştır o çok büyük ihtimalle. Eğer kızın olgun bir birey olduğunu düşünüyorsan ve buna eminsen direkt uzatmadan söyle zaman kaybetme ve gelebilecek her türlü yanıta hazır ol. Eğer olumsuz olursa sonuç, uzatma ve iletişimi kes. Sakın trip atma veya herhangi bir yerden engelleme ama konuşmayı bırak onunla. Unutma sen onu değil o seni kaybetti çünkü saf ve temiz duygu besleyen sensin, kabul etmek istemeyen o ama bu demek değil ki o kötü birisidir.

Hocam haklısınız fakat hani belirttiğim gibi ruh ikizim olarak görüyorum. Çok benzer yönlerimiz varken bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Çok benzer yönünüz varsa. Yakın arkadaş olarak yaklaş. Bir de konuya nasıl başlarım diye sormuşsun aranız iyiyse espirili başlat bence. "Geçen yıl kurbanda kaç kilo et çıktı?" Böyle böyle ilerleyin. Umarım istediğin şekilde olur.

Arkadaşın dediği gibi hareket edersen sen kazançlı çıkarsın her türlü. Olursa olur olmazsa olmaz, dünyanın sonu değil ve sakın ola bir kıza bel bağlama kendini sakın kaptırma. Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer küçük ve ergenlik çağındaysanız eğer uğraşma hiç değmez çünkü olgunlaşmamıştır o çok büyük ihtimalle. Eğer kızın olgun bir birey olduğunu düşünüyorsan ve buna eminsen direkt uzatmadan söyle zaman kaybetme ve gelebilecek her türlü yanıta hazır ol. Eğer olumsuz olursa sonuç, uzatma ve iletişimi kes. Sakın trip atma veya herhangi bir yerden engelleme ama konuşmayı bırak onunla. Unutma sen onu değil o seni kaybetti çünkü saf ve temiz duygu besleyen sensin, kabul etmek istemeyen o ama bu demek değil ki o kötü birisidir.

Teşekkür ederim hocam. Fakat yaşına göre aklı başında birisine benziyor.
Hocam kanka diyorsa o iş bitmiş demek bence.

Ne yazık ki ben de bundan korkuyorum.
Çok benzer yönünüz varsa. Yakın arkadaş olarak yaklaş. Bir de konuya nasıl başlarım diye sormuşsun aranız iyiyse espirili başlat bence. "geçen yıl kurbanda kaç kilo et çıktı?" böyle böyle ilerleyin. Umarım istediğin şekilde olur.

Deneyeceğim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı