Hoşlandığım kızdan sınıf ortasında tokat yedim

Lise 1'den beri neredeyse sevdiğim kıza öyle tutkuluydum ki neredeyse o da benden hoşlanıyordu. Neyse işte böyle geçti zaman bugün ise herkesin ortasında hem tokat yedim onu üzecek bir şey bile yapmamıştım hem de rezil oldum diyebilirim şimdi. Bu anı nasıl unutacağım onu düşünüyorum bir yandan. Ne yapabilirim sizce?

Hocam eşcinsel değilim ama kızlardan bu türlü sebeplerden ötürü hep uzak duruyorum size de bu tavsiyeyi öneriyorum bir kız yüzünden karnem sayısal lotoya döndü o günden beri kızlara tövbeliyim
 
Ulan bunlara dava açıp fena bir şekilde ezip güleceksin he. Mahkemede ağladıklarını ne görmek isterdim.
 
@Galaxes mahkemeye falan gerek yok aslında. Velisinin haberi yoktur büyük ihtimalle bu yaptıklarından. Velisine söylensin, velisi gereken cezayı verir :D

Ben severim hocam öyle egosu tavan yapmıs aptalların ağladığını. İsteyen istediğini desin benim için pek umurumda değil. Madem bir şeyi yapıyorsan sonuçlarını düşünüp de yapacaksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Galaxes öyle de hadi mahkemeye verdin diyelim. Sonuç çıkacak mı? Ben açıkçası sanmıyorum.

Çıkmaz gibi bir şey yok hocam. Forumda bir arkadaş 3 kişiye Valorant'ta ailevi ve manevi değerlerine küfrettiği için dava açtı ve toplamda 36.000TL kazandı. Uğraşırsanız çıkar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Galaxes bayağı iyiymiş aslında. O konunun linkini atabilir misiniz? Merak etmedim değil.

Bulursam atacağım hocam.
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE buldum!
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı