Hoşlandığım kızdan sınıf ortasında tokat yedim

Başka insanların eylemleri seni küçültmez, kendi davranışların seni yüceltir veya küçültür. Kızı lise 1'den beri tanıyormuşsun, daha önce onun dengesiz davranışlarına rast gelmedin mi?
 
Hocam çok özel değilse kıza ne dediğinizi bize söyleyin, bizde haklı tarafı bulalım. Ben buna benzer bir olay yaşamıştım. Fakat yanlış anlaşılmaydı. Güya ben kızla alay ediyormuşum. Bu kızın arkadaşı ben arkadaşlarımla sohbet ederken bizi duymuş ve o kızla dalga geçtiğimi düşünmüş. Ben tenefüse çıkmıştım sınıfa geri geldiğimde kız bağırarak üstüme yürümüştü, sen benimle nasıl böyle konuşursun falan diye. Hatta ağır konuşmuştu küfürler falan etmişti. Bende çenesinden tutup geriye itmiştim kızı doğru düzgün konuş diye. Kız bir anda ağlamaya başlamıştı. Sonra müdüre gittik ve ben haklı çıktım, o kız hakkında öyle konuşmadığımı kanıtladım, sınıftaki kişiler kızın benimle ağır konuştuğunu ve bunu hak ettiğini söylediler. Yani demem o ki o kız sana tokat atıyorsa sen ona 2 katını atacaksın. Cinsiyet ayrımı yapmayacaksın. Şu an seninle sınıfta alay ediyorlardır kızdan dayak yedi hehehehe diye. Değdi mi sence buna? Sen eğer o kıza haddini bildirmek istiyorsan, annene söyle pazartesi günü müdürle ağır konuşsun. Benim oğluma nasıl tokat atar falan desin. Herkes yerini bilmeli. Kimse kimseden üstün değil herkes insan, o kim sana sınıfın ortasında tokat atabiliyor?
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE bana da şu an pek inandırıcı gelmedi. Öncesinde tam olarak okumamıştım konuyu ama şu an bana da pek inandırıcı gelmedi.

İnanıp inanmamak size kalmış bir şey bizzat yaşadıklarımı kendi gözümle görüp o tokadın acısını da çektim.
@Galaxes bu dava bana pek inandırıcı gelmedi de neyse. Konu bütünlüğünü bozmayalım.

İnandırıcı gelmeyebilir konuyuda uzatmayalım hocam fakat yaşadıklarımı aynı @Galaxes e dediğim gibi acısıyla beraber yedim diyebilirim yani inanıp inanmamak size kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnanıp inanmamak size kalmış bir şey bizzat yaşadıklarımı kendi gözümle görüp o tokatın acısınıda çektim.

İnandırıcı gelmeyebilir konuyuda uzatmayalım hocam fakat yaşadıklarımı aynı @Galaxes e dediğim gibi acısıyla beraber yedim diyebilirim yani inanıp inanmamak size kalmış.

Bu konu değil hocam yukarıda linkini attığım konu.
 
@Scott Cawthon dostum sana inanmasam bu kadar yardımcı olur muydum? 🥺

1648362173144.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı