Bluetooth fare pek hoş olmuyor. Genelde 125hz üzerinden çalışıyor bt fareler (bt özelliği olan oyuncu fareleri dahil). O yüzden mümkünse kablolu değilse 2.4 alıcı üzerinden kullanımı öneririm.Merhaba, ben PS5 cihazıma Bluetooth klavye ve mouse bağlamak istiyorum. Uyumcu cihaz önerileriniz var mı? Oynadığım oyunlar Destiny 2 - CoD - Fortnite vs rekabetçi oyunlar.
Asus rog pugio 2 satın aldım ama sadece wireless bağlantı veya kablolu yapabiliyorum. Ps5 bu Bluetooth cihazını desteklemiyor hatası alıyorum.Bluetooth fare pek hoş olmuyor. Genelde 125hz üzerinden çalışıyor bt fareler (bt özelliği olan oyuncu fareleri dahil). O yüzden mümkünse kablolu değilse 2.4 alıcı üzerinden kullanımı öneririm.
2.4 alıcının da şöyle bir olayı var. Bazı klavye, mouselar çalışıyor bazıları çalışmıyor. Deneyip bulmak lazım. Benim asus rog pugio 2'mi tanımıştı örneğin.
Evet bluetooth çalışmıyor. Başka bir farede çalışıyor. Deneyip bulmak lazım.Asus rog pugio 2 satın aldım ama sadece wireless bağlantı veya kablolu yapabiliyorum. Ps5 bu Bluetooth cihazını desteklemiyor hatası alıyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.