Hoşlandığım kızı nasıl unuturum?

Hiç aşık olmamışsın demek ki.
Ne bu felsefeler? Aşık olmamışmış. Cidden çok saçma. Hayata bir kere geliyorsunuz bu güzel zamanlarınızı asalak bir kız için harcayacağınıza kendiniz için harcayın. Hayatınızda daha çok güzellikler olucak. Büyüyünce bunları hatırlayıp vay be ne kadar safmışım diyeceksiniz. Aşk tamamen boş bir şey. Azıcık mantıklı düşünen birisi doğru karar verebilir. O seni sevmiyorsa sen de onu sevmeyeceksin oturup mantıklı bir karar vereceksin. En büyük şey zihindir. Onun için aşk şöyle böyle denen boş felsefeleri bırakıp hayatınızın tadını çıkarmaya bakın. Bunlar sadece küçük gülünesi hikayeler. Siz hayatınızı yaşarken sizin gibi düşünen sizi olduğunuz gibi seven birisi illa ki çıkacak. Onunla hikayenize başlayın. Size kazık atarsa ondan önce ki hayatınıza dönün.

Ne bu felsefeler? Aşık olmamışmış. Cidden çok saçma. Hayata bir kere geliyorsunuz bu güzel zamanlarınızı asalak bir kız için harcayacağınıza kendiniz için harcayın. Hayatınızda daha çok güzellikler olucak. Büyüyünce bunları hatırlayıp vay be ne kadar safmışım diyeceksiniz. Aşk tamamen boş bir şey. Azıcık mantıklı düşünen birisi doğru karar verebilir. O seni sevmiyorsa sen de onu sevmeyeceksin oturup mantıklı bir karar vereceksin. En büyük şey zihindir. Onun için aşk şöyle böyle denen boş felsefeleri bırakıp hayatınızın tadını çıkarmaya bakın. Bunlar sadece küçük gülünesi hikayeler. Siz hayatınızı yaşarken sizin gibi düşünen sizi olduğunuz gibi seven birisi illa ki çıkacak. Onunla hikayenize başlayın. Size kazık atarsa ondan önce ki hayatınıza dönün.
Aklımdakileri somutlaştırdığın için çok teşekkür ederim.

Unutamazsın. Şöyle düşün; bir hafıza kartında veri yok olmuyor sadece üzerine yeni veriler yazılıyor zamanla erişilemez hale geliyor. İnsanın duyguları da böyledir. İlk başta aklından çıkmaz, zamanla nadiren aklına gelmeye başlar daha sonra tamamen unutursun. Şuan sana hiç unutmayacakmışsın gibi gelebilir bu normaldir tabiki.
Not: Aşk canlıları üremeye ikna etmeye yarıyan ve canlıların kimyasında gerçekleşen olaylar zinciridir.

Senin karşına karakteri gelişmemiş, kullanacak insan arayan insanlar çıkmışsa bunu bütüne yayma.Ben çocuğa ezik ya da sünepe olsun demiyorum yaşayacağı duygulardan bahsediyorum.Bütün olaylara bu kadar materyalist yaklaşmasını bekleyemezsin 16 yaşında çocuğun.Ki bu kadar materyalist yaklaşanlar genelde diğer insanlara güven vermez.

Kendini affet, olaylar bu şekilde gelişti diye kendini suçlamaktan vazgeç, eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsan kızla konuşup hissettiklerini söyle çünkü belirsizlik konuşup red yemenden daha kötüdür inan. Hislerini söylediğinde ne olursa olsun sonuçta dönülemez bir noktada olacaksın bu yüzden de artık ilerlemeye devam edebileceksin sürekli geri dönmeyeceksin.

Anlamadığım başka bir şey ise nasıl ailenizin dışında birisine bu kadar bağımlı olabiliyorsunuz. Ailem dışında hiç bir insana fazla bağlanmam ve tamamen ona kendimi adamam. Onun için hayati riskler almam ve planlarımı ona göre yapmam. Güven problemim yok ancak bu devirde insanlara güvenmemek gerekiyor.
Senin karşına karakteri gelişmemiş, kullanacak insan arayan insanlar çıkmışsa bunu bütüne yayma.Ben çocuğa ezik ya da sünepe olsun demiyorum yaşayacağı duygulardan bahsediyorum.Bütün olaylara bu kadar materyalist yaklaşmasını bekleyemezsin 16 yaşında çocuğun.Ki bu kadar materyalist yaklaşanlar genelde diğer insanlara güven vermez.
Benim karşıma çok kişi çıktı. Ortamım geniştir ve genel olarak eğer hayat kurma planın yoksa aşk sadece ilk başı güzel ortaları sıkıcı sonu ise kötü olan hikayeden başka bir şey değil. Ben hiçbir şeye karamsar bakmam ancak konu aşk olunca istemeden karamsar bakıyorum. Aşk tarafında kaybettiğim için değil veya aşk'ı beceremediğim içinde değil. Hayat güzel yaşa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı