Hoşlandığım kızla nasıl daha fazla konuşabilirim?

İçini dökmüşsün hocam sen

Hocam bakın şimdi size dediklerimi yapın.Lise 1 değilsinizya aklı başında lise 3 öğrencisi bu lavuklar.Onları çocukmusunuz siz neden yaşınızın sahibi gibi davranmıyorsunuz diyerek rencide et.Belli bir noktadan sonra yaptıklarını yapmamaya başlayacaklardır.Onları sürekli yaptıklarından dolayı aşşağıla.Net sonuç alırsın bizde geçtik o yollardan.Hiç unutmam lise 2 yiz o zamanlar elvan diye bir kız var neyse sen yoluna bak dediklerimi yap

Yani dediklerine bakılacak olursak oda senden hoşlanıyor ama telefon numarasını sen isteme o istesin

Öncelikle "diğerlerini" bir kenara bırak ve kendi hayatına odaklan. Kendi hayatın başkalarını ilgilendirmiyor. Ne güzel anlaşılan kız da sana karşı boş değil. Her fırsatta kızla muhabbet yakalamaya çalış. Beraber vakit geçirin uygun zaman geldiğinde açılırsın. 1-2 günde açılmaya kalkışma red yer kalırsın. Parka felan gidin yürüyün. Kıza açılırken de sosyal medyadan değilde yüz yüze göz göze ol ki kız cesaretini görsün kendimden biliyorum . Eğer kızla bir şeyler yaşayacak olursan şunları da unutma, her ilişkide dönüm noktası olur bu dönüm noktasında ne yapacağın sana kalmış duygusal değil mantıklı düşün. Kızla mesajlaşırken kızı boğma ard arda mesaj atma, emoji kullan. Ortak nokta bul. Artık gerisi size kalmış. Yaşım küçük olmasına rağmen bu kadar tecrübeli olmam da ne bileyim .

Hemen açılmam deneyimledim önceden güzel bi red yemiştim Kızın bende,benim de onda zaten telefon numaram aynı grupta olduğumuz için var;ama sorun şu ki 2 tane telefon numarasından 1si onun,öteki başkasinın ama hangisi bilemedim

olm bak senle aynı yaştayım adamın asabını bozma şu kızla cuma günü buluş bak cuma günü buluşmak için bana kalırsa en güzel gün dene olm ama canım çok sıkıldı geş bişiler yapalım demeyi unutma artı olarak kız göz teması nadiren kuruyor dimi o zaman o kızın özgüveni düşük diyebiliriz böyle bir ihtimalde var hadi dikkat kendine he bu arada konuşmak istersen bi ara dc de konuşalım kesinlikle Xoffien #6001

Dostum sana varya tam gaz yardım etmek istiyorum ben bir insana o güzel hissi yaşatmak istiyorum.

Şansını dene o zaman ikisine de yaz. "x kişisi naber?" dersin. Biri iyi sen diğeri x derken? Tarzında cevap verir zaten .

Bence bu işleri bırakın.Derslerinize odaklanın... Kursta tanıştığım bir kaç kız var ama hiçbiriyle samimi şekilde muhatap olmadım. İyi ki de olmamışım. Şuan Manisada Fizyoterapi kazandım ve bana sorarsanız mutluyum... Size de kariyerinize odaklanmanızı öneririm. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz o yüzden size gülen arkadaşlarınızı takmayın. Kendinizle vakit geçirmeyi biliyorsanız kalan işler kısmetten öteye gitmez...7. sınıfta hoşlandığım bir kız vardı. Okul değiştirince üzüldüm. Ama en önemlisi ne yapmam gerektiğini anladım. Sana tavsiyem lise yaşlarındaki kızlara bulaşma. Gelecekte faydasını görürsün...
Lise yaşlarındaki kızlar genellikle havalı erkekleri sever, çalışkan öğrencilereyse inek muamelesi yapar.. Eğer kariyerine odaklanıp iyi bir ekonomik duruma sahip olursan etrafında konuşmak istemeyeceğin kadar kız olacak... Ama eğer ben bekleyemem diyorsan en doğru zaman üniversite 2. sınıf olacaktır...

Son düzenleme:
Kızin telefon numarası grupta var ama kararsız kaldım şimdi yazsam mı yazmasam mı diye? Sizce yarın kendisinden mi istemeliyim yoksa şimdi yazmalı mıyım?
@kurabiyeed
Beyler yeni genişme var gelin.

Kızla whatsapp'dan konuşurken kız artık pp'sine bir çocukla(sevgilisi?) hep sarmaş dolaş fotoğrafını koymuş,az önce de onunla konuşurken durum olarak çocuk onu öperken resim atmış yıkıldım resmen.Kızdan uzaklaşmaya çalışıyorum ama olmuyor kurstan hızlı hızlı gitmeye çalışıyorum bu sefer arkamdan bağırıyor ''Halilll'' diye yanıma geliyor kızdan kaçamıyorum uzaklaşamıyorum.Şuan ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…