Hoşlandığım kızla nasıl daha fazla samimi olurum?

moleza

Hectopat
Daha fazla  
Bu kız için birkaç ay önce bir konu açmıştım. Kız bana vals teklif etmişti ve ben utancımdan reddetmiştim. Bundan sonra çok olay oldu. Ben kızla konuşmaya çalıştım, kız soğuk yaptı, eski sevgilisinden bahsetti, baya bi konuştuk bi baya konuşmadık.Ve kız yakın bir süre önce bir daha vals teklif etti ve bende kabul ettim bu sefer. Kızla 2 kere çalışma yaptık ve artık aşkımdan ölecek gibiyim, o kadar tatlı ki. Kızın çevresi büyük ama aşırı utangaç birisi. Çok konuşmuyor çok yakınları olmadığı sürece. Utanıp gülüyor falan acayip tatlı. Ve kızla bu utancından dolayı çok nadir konuşabiliyorum. Kız eskiden önümde oturuyordu bir sebep bulup konuşabiliyordum. Şimdi oda yok. Bugün ben arkadaşım ve o ders çalıştık. Valstayken de şakalaşıyoruz falan. Koynuma falan giriyor dans için inanılmaz bir duygu. Kıza valsteyken konuştum, dedim bu aralar konuşmuyoruz bir sorun mu var? Oda utandı bi güldü yo dedi. Kısaca olaylar böyle sizce ben bu kızla nasıl yakınlaşırım? Gerçekten çok seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde yavaş yavaş yakınlaş sonra bu işin adını kız koysun derdim de biraz eski konunu hatırladığım için direk ne düşünüyorsan söyle kıza utanmadan.

Alttaki cümleyle ilgini güzelce belirtmişsin. Hoşlantı belirtilerini güzelce aldı kız.
Dedim bu aralar konuşmuyoruz bir sorun mu var? Oda utandı bi güldü yo dedi.
İlk pası kızı attı. Sonrasını sana salmış gibi gözüküyor. Açılma gibi düşüncelerin olmasın şu an birazcık riskli. Normal bir şekilde konuşmaya devam et kızla bir süre daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı