Hoşlanılan kişi bekler mi?

P4lu

Femtopat
Daha fazla  
Dün okuldayken daha önceden açılıp reddedildiğim kızın tanıdığı olan sınıf arkadaşım ona benim ondan hoşlandığımı konuşmak istediğimi söylemiş. Kız ise gelsin konuşalım demiş ben de bugün okula gittim. Konuşacağım konuşacağım diyerek dolaştım her şey çok iyi giderken kızı gördüm ve tutuldum konuşamadım. Yanına gitmedim kız dışarıdaydı dışarı çıktım önünden geçtim. Kız bana 2 3 kez bakmasına rağmen gidip konuşmadım. Sonrasında kız arkadaşlarıyla biraz turladı ve zil çaldı teneffüs bitti. Sonrasında bir kez daha gördüm onu son teneffüste yanımdan geçti ben yine bir şey yapmadım. Ne yüzüne baktım ne bir şey söyledim öylece bekledim şimdi ise araya hafta sonu girdi. Sizce kız pazartesiye kadar benden ümidi kesmiş mi olur yoksa bekler mi?

Bekler niye beklemesin hocam. Bence ilk fırsatta konuşun ve dürüst olun. O an ki duygu durumunuzu anlatın. Eminim daha faydalı olacaktır.

Bekler niye beklemesin hocam. Bence ilk fırsatta konuşun ve dürüst olun. O an ki duygu durumunuzu anlatın. Eminim daha faydalı olacaktır.

Endişem şu yüzden kız benim öz güvensiz veya korkak biri olduğumu düşünecek. Böyle diyorsanız size ve tecrübenize güvenerek pazartesi ilk fırsatta konuşacağım teşekkürler.

Endişem şu yüzden kız benim öz güvensiz veya korkak biri olduğumu düşünecek. Böyle diyorsanız size ve tecrübenize güvenerek pazartesi ilk fırsatta konuşacağım teşekkürler.

Evet belki şu an öyle düşünüyor olabilir. Ama kendinizi ve duygu durumunuzu düzgün bir ifade ile tabii mimiklerinde yardımı dokunursa harika olur. Bu düşüncesinin kalkacağına eminim. Kendinden emin bir şekilde gitmeni tavsiye ediyorum hocam. Ha bir de kaybedecek bir şey yok sonuçta. Eğer hoşlandığınız kızı kaybederim düşüncesiyle hareket ederseniz zaten baştan kaybedersiniz. Risk almayan viski içemez😎 hadi bol şans hocam.

Evet belki şu an öyle düşünüyor olabilir. Ama kendinizi ve duygu durumunuzu düzgün bir ifade ile tabii mimiklerinde yardımı dokunursa harika olur. Bu düşüncesinin kalkacağına eminim. Kendinden emin bir şekilde gitmeni tavsiye ediyorum hocam. Ha bir de kaybedecek bir şey yok sonuçta. Eğer hoşlandığınız kızı kaybederim düşüncesiyle hareket ederseniz zaten baştan kaybedersiniz. Risk almayan viski içemez😎 hadi bol şans hocam.

Tavsiyelerini dikkate alacağım üstat pazartesi günü güzel haberlerle döneceğim 😎🖐🏻

Technopat Haberler

Geri
Yukarı