Hosting Dünyam VDS deneyimi

Genellikle fast.net almanya üzerinden internet hızını ölçtüğü için internet hızı düşük gözüküyor. Speedtest windows uygulamasını indirip oradan internet hızı testi yapmanız doğru sonuçları çıkaracaktır.

Ne tür bir sorun yaşadın?

Yurtiçi sunucularda sorun yok. Önemli olan zaten yurtdışı sunucular. 1GBit port ile maks 200mbps almak normal bir kayıp değil.

Son durum olarak isteğim üzerine 1 haftalık ek süre tanımladılar ve sorunu veri merkezine aktaracaklarını söylediler. Sorun çözülürse konuyu güncellerim.

İlk açıldıklarında kullanmıştım fakat adam ütmeye çalışıyorlar diye kullanmayı bırakmıştım. Demek ki hala öyleler.

Bu hızları verecek Türkiye'de hiçbir firma yok. Kaldı ki hostingdunyam destek konusunda zayıf bir firmadır. Güzel hosting hızı bundan 2-3 katı seviyelerinde. Bir de isimkaydet var premium sanal sunucu satıyorlar. Onların da hızı fena değil. Bu hızlarda hizmet arıyorsanız contabo ve hetzner ovh kullanmanız gerekiyor. Saygılarımla.

Farklı farklı hız testi sitelerinden denediniz mi?

Alacak arkadaşlar için iyice araştırma olur.

Farklı farklı hız testi sitelerinden denediniz mi?

Alacak arkadaşlar için iyice araştırma olur.
Bunun gibi sitelerde test yaptım. Test yapabileceğim başka bir yer varsa yapabilirim.

Apaçık bir sorun var.
Dediğim gibi ekstra 1 hafta eklediler ve sorunu çözeceklerini belirttiler. Bakalım çözebilecekler mi .

Son düzenleme:

Çözülmeyecek o hızı size hiçbir firma veremez. Kendileri bile zor alıyor size nasıl versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…