Hosting Dünyam VDS deneyimi

Ben de bir küçük hortlatma yapayım bari konuya... 😃

"Yurt içi sunuculara bulaşmayın hız düşüklüğü nedeniyle" diyorsunuz ama yurt dışı sunucularda da hemen hepsinde 25 numaralı portun kapalı olma olayı var ve açmıyorlar... 🙄

Buna izin veren uygun fiyatlı bir yurt dışı VPS hizmeti veren firma varsa paylaşmanızı rica ederim... 🌝

"Yurtiçi sunuculara bulaşmayın hız düşüklüğü nedeniyle" diyorsunuz ama yurtdışı sunucularda da hemen hepsinde 25 numaralı portun kapalı olma olayı var ve açmıyorlar... 🙄

Buna izin veren uuygun fiyatlı bir yurtdışı vps hizmeti veren firma varsa paylaşmanızı rica ederim... 🌝
Hetzner ilk fatura ödendikten sonra izin veriyor ve performansına göre oldukça uygun fiyatlı

"Yurt içi sunuculara bulaşmayın hız düşüklüğü nedeniyle" diyorsunuz ama yurt dışı sunucularda da hemen hepsinde 25 numaralı portun kapalı olma olayı var ve açmıyorlar... 🙄

Buna izin veren uygun fiyatlı bir yurt dışı VPS hizmeti veren firma varsa paylaşmanızı rica ederim... 🌝
25 numaralı port bütün Türkiye ve yurtdışı firmalarında kapalıdır kapalı olmasının sebebini birçoğunuz bilmiyordur ben açıklayayım; Spam mail çıkışı için server kiralayan sayısı çok olduğu için genel olarak bu port yasaklanır firmanın size güvenine bağlı isteğe özel açılabilir

1999dan 2007' ye kadar full, ondan sonra da part time olarak 3 ISP'de Helpdesk ve Sistem yöneticisi olarak çalıştığım için bu portun neden kapalı olduğunu biliyorum ama yine de açıklama için sağolun. Neyse ki deneme - yanılma ile işimi gören bir vps buldum, aldım ve mail serverimi kurdum ve çalışıyor şu an... :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı