- Makaleler
- 1
Sizin dediğiniz vps.1gbit paylaşımlı oluyor genelde muhtemelen buda öyledir.
Vds diye vps satıyorlarsa diyecek bir şeyim yok

Sizin dediğiniz vps.1gbit paylaşımlı oluyor genelde muhtemelen buda öyledir.
1gbit paylaşımlı oluyor genelde muhtemelen bu da öyledir.
Sizin dediğiniz VPS.
VDS diye VPS satıyorlarsa diyecek bir şeyim yok.
Genellikle fast.net almanya üzerinden internet hızını ölçtüğü için internet hızı düşük gözüküyor. Speedtest windows uygulamasını indirip oradan internet hızı testi yapmanız doğru sonuçları çıkaracaktır.Dün akşam bu firmadan bir VDS aldım. 1 gbit port diye aldığım VDS'in hız sonuçları ektedir.
Eki Görüntüle 2334248
Destek talebi açtım, sunucu taşıma işlemi yapıldı ve sonuç aynı değişen bir şey yok.
Eki Görüntüle 2334254
Şimdi ise kendi sitelerine bile giriş yapılamıyor, site aşırı yavaşlamış.
Eki Görüntüle 2334252
Bu firmadan hizmet alacaksanız bir daha düşünün derim. İyi Sosyaller.
Ne tür bir sorun yaşadın?bende GüvenHost - Sunucu Ve Web Hosting Hizmetleri önermiyorum her şeyi kötü
Yurtiçi sunucularda sorun yok. Önemli olan zaten yurtdışı sunucular. 1GBit port ile maks 200mbps almak normal bir kayıp değil.Genellikle fast.net almanya üzerinden internet hızını ölçtüğü için internet hızı düşük gözüküyor. Speedtest windows uygulamasını indirip oradan internet hızı testi yapmanız doğru sonuçları çıkaracaktır.
Ne tür bir sorun yaşadın?
Farklı farklı hız testi sitelerinden denediniz mi?
Alacak arkadaşlar için iyice araştırma olur.
Bunun gibi sitelerde test yaptım. Test yapabileceğim başka bir yer varsa yapabilirim.
Eki Görüntüle 2335202
Eki Görüntüle 2335203
Apaçık bir sorun var.
Dediğim gibi ekstra 1 hafta eklediler ve sorunu çözeceklerini belirttiler. Bakalım çözebilecekler mi.
Yurtdışı sunucularda bu sorun var. Ev interneti bile daha hızlıÇözülmeyecek o hızı size hiçbir firma veremez. Kendileri bile zor alıyor size nasıl versin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.