Hosting Dünyam VDS deneyimi

Makaleler
1
Dün akşam bu firmadan bir VDS aldım. 1 gbit port diye aldığım VDS'in hız sonuçları ektedir :D.

Screenshot_20241021_112833.png

Destek talebi açtım, sunucu taşıma işlemi yapıldı ve sonuç aynı değişen bir şey yok.

1729499933608.png

Şimdi ise kendi sitelerine bile giriş yapılamıyor, site aşırı yavaşlamış.

1729499821465.png

Bu firmadan hizmet alacaksanız bir daha düşünün derim. İyi Sosyaller.

Firmanin R10 hesabi varsa para iadesi talep edebilirsiniz. Ayrıca firma tavsiyesi isterseniz yeni konu açabilirsiniz. Buraya yazarsam gelip hemen ceza verirler :D

Yusuf Ipek'e güvenip almıştım bende. Aslında onun ismi geçsin istemezdim sonuçta onun pek suçu yok :).

Ya tabii adam zorla al demiyor belki sadece sorun sende olmuş olabilir illaki bir çözümü bulunur bence biraz beklemede kal :)

Yusuf Ipek'e güvenip almıştım bende. Aslında onun ismi geçsin istemezdim sonuçta onun pek suçu yok :).

Hocam belki de bakım zamanına denk gelmiş olabilirsiniz güncelleme yapıyor da olabilirler daha önce hiç VDS kullanmadığım için pek bilgim yok sizin altyapı ile de alakalı olabilir veya o sunucunun altyapısında da geçici bir sorun olabilir.

Son düzenleme:
Ya tabii adam zorla al demiyor belki sadece sorun sende olmuş olabilir illaki bir çözümü bulunur bence biraz beklemede kal :)

Hocam belki de bakım zamanına denk gelmiş olabilirsiniz güncelleme yapıyor da olabilirler daha önce hiç VDS kullanmadığım için pek bilgim yok sizin altyapı ile de alakalı olabilir veya o sunucunun altyapısında da geçici bir sorun olabilir.

Benlik bir sorun yok. Dün akşam acil bir işim vardı direkt bunu aldım kullanamadım 😄 neyse bakalım çözebilecekler mi?

Benlik bir sorun yok. Dün akşam acil bir işim vardı direkt bunu aldım kullanamadım 😄 neyse bakalım çözebilecekler mi?

Çözülür muhtemelen ufak tefek sorunlar olmuştur hemen peşin hüküm vermemek lazım eğer çözülmez ise baktın iptal et hocam Yusuf ipek e lafım yok bu arada kendisini severek takip ediyorum. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı