Hosting taşınır mı veya nasıl taşınır ?

vefaaksaray

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar Şuan n... ile başlayan bir firmanın hosting paketlerinden birini kullanıyorum ama fiyatları yüksek gelmeye başladı ve rakip firmalarda da inanılmaz kampanyalar var. Şuan 10 tane web sitem yayında ve bazıları wordpress bazıları joomla bazılarıda düz kodlu html yapıda. bu joomla ve wordpress alt yapılı siteleri farklı hostinglere taşımak mümkün mü ?. Firmalara sordum bir tanesini yaparız diğerlerini 10$ yaparız yada size yazılı kaynak verir nasıl yapacağınızı söyleriz diyorlar ama ben sitelerde herhangi bir sorun olur mu bunu bilmek istiyorum - bir technopat hayranı olarak ta size sormak istedim konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardım bekliyorum teşekkürler.
 
Merhabalar, kusura bakmayın konunuzu yeni görüyorum. Siteniz tabikide taşınabilir. Eğer para ödeyip işlemi gerçekleştirmediyseniz team viewer üzerinden destek olabilirim.
 
Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Yılbaşı kampanyası geçti %50 indirimi kaçırdık şuan taşınma işlemi durdu ama hosting firmamdaki sürede mart ayında bitecek firmadan artık memnun değilim başka bir firmaya geçmek istiyorum acaba 2 ay sonra size nasıl ulaşabilirim ozaman yardım almam mümkünmü. yada yazılı bir kaynak varmıdır. bu konu hakkında
 
Anladığım kadarıyla isimtescil.net üzerinden hosting almayı düşünüyordunuz. Şimdi belki karşı çıkan arkadaşlar olacaktır fakat ben bu işler ile uzun yıllardır uğraşan biri olarak ve çevremde isimtescil üzerinden birçok hosting almış insanında verdiği rahatlık ile şunu söyleyebilirim ki daha isimtescil firmasından hosting alıp mutlu olan 1 tane bile tanıdığım yok. İsimtescil firması benim 40 küsür domainim için çalıştığım ve 5 seneden fazladır iş ilişkisi yürüttüğüm bir firma domain konusunda mükemmeller burda haklarını yiyemem ama hosting ne yazıkki şuan zayıf oldukları bir konu. Ayrıca bir konu daha var 2 ay sonra tabiki size yardımcı olabilirim bana technopat sosyalde kayıtlı olan email adresimden uğlaşabilirsiniz. Mail adresimi sürekli olarak kontrol ediyorum. Ayrıca internette bir kaynak var mı demişsiniz. İnternette olmayan pek birşey kalmadı artık illaki birçok kaynak vardır. Eğer isterseniz google amcamız size fazlasıyla yeticektir çünkü herşeyi benden daha iyi bilir kendisi.
 
Leb demeden leblebi misali bravo. ben fiyat olarak uygun bulduğum için denemek istedim görüşlerinizi paylaştınızdan dolayı çok teşekkür ederim . peki fiyat performans olarak hangi hostingi önerirsiniz. birde google amcamız çok şey biliyor ama doğru şeylerimi biliyor şüpheli olduğumdan dolayı güvendiğim kaynaklara sormak önceliğim
 
Şimdi hosting seçimlerinde önemli olan bazı detaylar vardır. Bunlar mesela sitenizin içeriği ve verilerin güvenliği. Ayrıca Türkiye'deki sunucularda barındırılabilecek yasal içeriğemi sahip çünkü eğer öyleyse Türkiye'de barınan sitelerin ping süreleri düşük olur ve bu hızlı açılmaya olanak sağlar. Bunun dışında bütçeniz. Çünkü bütçeye göre piyasada adını büyüklüğüyle duyurmuş firmalar genelde ücret olarak yüksek olurlar. Ama onun yanında daha az adı duyulmuş kurumlarsa aynı hizmeti daha uygun hizmete verirler ve aslına bakarsanız güvenilirlerdir. Ayrıca wordpress için kullanıcaksanız hostingi wordpress için özelleştirilmiş hosting paketleri sizin için daha uygun olacaktır. Mesela turhost.com ve sadecehosting.com bunlar işin pahalı kısmına örnekler. Ama işlerindede iyiler. Wordpress için özel hosting paketleride mevcut. Bide senelerdir açık olup işlerini genelde r10.net üzerinden alan ve benimde belli bir süre çalıştığım ozkula.com var. Siz bakın değerlendirin.
 
ozkula.com gerçekten hiç fena değil öneriniz için teşekkürler bayi paketlerinin neredeyse hepsi sınırsız alan adı barındırıyor böylesinide ilk defa gördüm şaşırdım :)
 
Ozkula firması senelerdir açık bir firma ama turhost ve sadecehosting tabiki daha büyük firmalar. Ben 1 seneyi aşan bir şekilde çalıştım ozkula firmasıyla ve hiç şikayetim olmadı o süre boyunca. Ama tabi bu durum benim şansımada olmuş olabilir %100 hatasız hiçbir firma yoktur. Siz bakar ona göre seçiminizi yaparsınız. Bu arada bende bayi paketi kullanmıştım. Düz hosting işini pek sevmiyorum. Umarım aradığınızı bulursunuz.
 
Evet taşınır. Yeni geçiş yaptığın firmaya rica etsen bile taşıma yaparlar.

Bu işlerin içinde olan biri olarak tavsiyem kesinlikle : Guzel.net.tr

Diğer alternatiflerim :

-Alastyr
-Ozkula
-IHS
-Natro
-Netinternet


Taşıma işleminde Ticket açarak yardım alabilirsiniz. Kolay gelsin. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı