Hostinger KVM-VPS hangi paketi alınmalı?

wasd99471

Hectopat
Daha fazla  
Anlık olarak KVM 1 paketine sahibim ve 6 aylık süresi var. Uzatmak istediğimde neredeyse yıllık 3.500 TL gibi masraf çıkıyor karşıma. Ancak Hostinger'in son paket fiyatlarına göz attığımda (ayrıyeten paylaş-kazan indirim kodum var) KVM 8'i iki yıllığına 10.963 TL'ye alabiliyorum.

Diğer platformların sunduğu fiyatla arasında en az 4 kat fark var diyebilirim. Halihazırda yürüttüğüm bir Next.js projesi için daha iyi bir sunucu almam gerektiğini düşünüyorum ve bu indirimden faydalanmak istiyorum. Kendi sunucumu bir yıllığına uzatmak yerine, KVM 2'yi iki yıllığına aynı fiyata alabiliyorum. Ama bu fiyata daha iyisini alamayacağımı bildiğim için (daha cazip teklifler varsa yazabilirsiniz) almışken KVM-4 veya KVM-8'i almak istiyorum. Ne düşünüyorsunuz?

1738765501416.png

Gerçekten o kadar yüksek işlemci ve bellek limiti kullanıp kullanmayacağınızı yada mevcut durumda ki kullanımlarınızı takip ederek ne kadar kaynak kullanımı yaptığınızı değerlendirin bence. kvm8 için 8cpu - 32gb gibi bir kaynak kullanma ihtiyacınız yoksa ve 2 yıldan daha uzun süre hizmet alma imkanı tanıyorsa sistem kvm2 veya kvm4 e daha uzun süreli yatırım yapmakta mantıklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı